Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční dárek pro 20letého bratra

Od: kamper odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny lidi. Potřebuji poradit, jaký dárek mám koupit k vánocům mému bratrovy kterému je 20 let. Nějaké návrhy?
Za všechny návrhy, odpovědi předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

20tiletý kluk,hmm...Záleží na tom,kolik peněz chceš do něho investovat...Kvalitní,značkové oblečení-triko,mikinu,čepici,šálu,jistě má rád hudbu-jeho oblíbené cédéčko,drogistické zboží-parfém,vodu po holení,šampón,žiletky.

kamper
hodnocení

No okolo 400-500,-Kč, Oblečení to bude mít od rodiču, tak se mu nechci kupovat další oblečení. Hudbu většinou vědšinou stahuje :D, no a parfém a vodu poholení jsem mu už kupoval :D, problém je že už mě vubec nic nenapadá co bych mu koupil, možná ty žiletky, má strojek od gilete a nedávno si stěžoval že má už tupou. ale mužete posílat další návrhy co koupit :))

kalimant
hodnocení

0x

tak treba nejaky slusnejsi vrtaky. nekupovat sady, ale jednotlive!

hodnocení

0x

Pěkný kapesní nůž. ;)

hodnocení

0x

Stříbrný řetízek s jeho znamením. Anebo možná raději takový ten silnější řetěz, bez přívěsku. To kluci rádi nosí. Může být i z chirurgické oceli.

Nechci tě navádět k tomu, dostat bráchu na šikmou plochu, ale co láhev lepšího alkoholu? Nevyznám se v tom, nějakou whiski, Balantinku, Johny Walker? Je plno různých drahých alkoholů. Dneska jsem při čekání u kasy je měla před očima. Ale nic mi to neříká, tak jsem to zase hned zapomněla. *bum* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]