Nejste přihlášen/a.
Předem se omlouvám všem, kteří rozumí počítačům a všemu okolo! :D Dobrý den, koupila jsem si nový notebook a na krabici mám napsáno, že je zde i Microsoft Office 2010. Když na ikonku kliknu dostanu na výběr: Aktivovat, Koupit, Vyzkoušet. Když dám Aktivovat, chce to po mě kod, který nemám. Kde ho mám vzít? Žádnou kartu nebo disk jsem už v krabici nenašla
Jde o tzv. "zkušební" verzi:
- Vyzkoušet - tedy zdarma používat omezenou verzi (po nějakou dobu)
- Koupit - zaplatit a koupit plnou verzi
- Aktivovat - po koupi dostaneš aktivační kód, který když do programu zadáš, změní verzi zkušební na plnou
Takže pokud to dobře chápu, tím že jsem si koupila novy notebook, kde mám napsáno, že zde mám skype, nero, McAfee a Microsoft 2010 tak ho v podstatě nemám. A je jen na zkušební dobu? Pojmy naprosto chápu. Jen mě štve, že to po mě chce heslo a heslo nemám
MsOffice máte pouze k vyzkoušení. Budete-li s ní spokojen/a, můžete ji zakoupit. (Aktivační kód získáte pouze k oficiálně zakoupené verzi.)
___ Nechcete-li Ms-Office kupovat, můžete si zdarma stáhnout
a nainstalovat Libre Office nebo Open Office.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.