Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když si někdo nenechá poradit

Od: jirbar* odpovědí: 5 změna:

Dost často se tady objevuje žádost o radu jaký si pořidit levný satelitní přijímač.

Vždy se najde nějaký radil, který vybere nějaký SD satelitní přijímač.

A já vždy zdůrazňoval, že ta rada je snad pomsta.

Je dávno známo, že prowideři přecházejí na vysílání v normě MPEG 4 a to i SD programů, byť se v této normě vysílají programy HD.

No a tím pádem se všechny satelitní přijímače SD stanou nepoužitelné pro příjem pořadů v normě MPEG 4.

Kdo nevěří, tak tady to má černé nabílém.

parabola.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jirbar:

ty máš ale starosti, lidi si nenechaj poradit v důležitějších věcech než je tohle - že tě to tak vzrušuje? *haha*

juldab*

To já si rád poradit nechám když mě kamrád v hospodě řekne dej si ještě jedno tak poslechnu

juldab*
hodnocení

1x

Pláčeš hezky ale na špatným hrobě. Ti co ti tady odpoví o výhodách mpeg4 (264) vědí a ti co otom vědí tužku se budou dál držet mpeg2 a vůbec nepochopí co se tu píše.To je to samí jako když se někdo pořád ptá jak převést MKV na AVI

wazi*
hodnocení

0x
S tim tedy s Vami souhlasim, ale jsou situace, kdy i to SD staci - treba kamarad si kupoval SD na chalupu k 55cm televizi, aby mohl o vikendu koukat na nemecky Eurosport. Ni drazsiho nema smysl, protoze v ty chatovy oblasti se celkem krade. Nicmene jina situace, kdy koupit SD me nenapada.
jirbar*
hodnocení

Již se nechá koupit i Ariva což je HD přijímač, něco málo přes 2000,- Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]