Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost z Coopu

Od: venacz* odpovědí: 3 změna:

Asi to sem úplně nepatří, ale chtěl bych se podělit o zkušenost při nakupování v Coopu v Prachaticích. Při vybírání šišky salámu jsem narazil na jeden zlevněný, zabalený v papírové piksle. Otevřel jsem pikslu a vytáhl salám a zjistil jsem, že je na jednom místě zelený (zkažený). Odnesl jsem ho na pokladnu a upozornil jsem prodavačku, že je salám zkažený. Zaplatil jsem nákup a k mému údivu ho prodavačka vzala a odnesla ho spět do regálu. Dávejte si pozor nejen v Coopu co kupujete, některým lidem neni proti srsti prodávat takové zboží.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že ta prodavačka může za to, že se prodává zkažené zboží v supermarketech. Tipuji na nařízení jejího vrchního managementu. Ona je tam moc malý pán a je nejspíš ráda, že vůbec nějakou práci má.

martinaa*

Souhlas... kdyby to vyhodila, nejspis by ji to strhli z platu. A temer ve vsech prodejnach se s podobnou situaci setkate, neni to jen Coop. Nicmene osobne nakupuji pouze v intersparu a kauflandu, do prodejne typu lidl, albert, billa a podobne me nikdo nedostane. Nevim proc, nakupuji takto cely zivot a uz jsem si zvykla na urcite uskupeni marketu, urcite vyrobky a urcity system. Jednou dvakrat jsem z nouze v lidlu byla, a to, co tam prodavaji, je hnus a ne potraviny.

venacz*
hodnocení

Tím "některým lidem" jsem měl samozřejmě na mysli vedoucí pracovníky toho obchodu. Nicméně pokud prodavačka předem nevěděla, že jí šéf řekne, aby to dala spět, tak je na vině ona. Spíš jsem chtěl jen upozornit, aby si lidi dávali na tyto věci pozor, protože se dějou. Např. jednou v jednom malém krámku nějaké malé dítě (cca 5 let) kupovalo brambory. Když vycházelo z obchodu všiml jsem si, že půlka z těch brambor byla plesnivá. Jsem taková dobrá duše, takže nikdy nepochopim, co vedlo paní prodavačku prodat malému netušícímu dítěti shnilé brambory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]