Nejste přihlášen/a.
Tak ja na facebooku mam profil a travim tam spoustu casu je to moje druhe icq ![]()
a jak jste na tom vy ostatni
Profil nemám a nechci ho. Má to více negativ než pozitiv...
Přátele mám živé, reálné - ne virtuální...
Na fb muzes mit jen realne pratele jen ty ktere znas treba ja a fb nasel nekoho kooj jsem znasl a chodil do druhe tridy jinak bych ho asi nevidel nikdy ale diky fb jsem ho poznal jak se zmenil ![]()
Kartaginec nedávno psal, že prý ksichtokniha, já bych to psala xichtokniha, ale co to je taky nevím. Patronka ![]()
FB je úžasný zdroj informací pro toho, kdo chce někomu škodit. Lidé totiž, aniž by si to uvědomovali, tam na sebe prásknou spousty důvěrných informací. A nejen na sebe, ale i na své tzv. přátele. Dá se tam např v diskuzích vysledovat spousta informací a vazeb mezi lidmi. Já jsem se tam musel zaregistrovat, abych se dostal k fotkám od synovce v Anglii, ale když se člověk podívá na některé profily a nahlédne do diskuzí, tak se nestačí divit. Takže od FB raději dál.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě.
Se svými více než 200 miliony aktivních uživatelů (duben 2009) je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do více než třiceti pěti jazyků.
Z : www.skate4you.cz//...
Facebook nemám. Nejdu s davem. Mohu se vás zeptat, kolik tam už máte přátel? Jestli tedy taky jedete na kvantum? Pokud ho ale někdo k životu nutně potřebuje, nechť si ho pořídí. Nekritizuji, jsem docela v tomto tolerantní a chápavá. Je to moderní, in... ale není to můj šálek čaje.
Tak ja vam reknu mam tam jen pratele sice jich mam 180 jenze to jsou lidi co znam a ktery znam i osobne obcas snima jdu nekam vyrazit a tak ruzne mam to spiz jak velkou reklamu hodne tvorim takze to dam prave i tam a hned se to rozroste ta sledovanost urciteho obrazku i videa a kazdeho nenutim aby si ho zakladal je to jen takovej pruzkum zde na poradte.cz
A prosím, je pravda, že když má někdo málo přátel na Facebooku, tak patří mezi loosery? Hodnotí se to nějak?
JJ je to tak jak mate malo lidi tak jste u nekterych lidi nula ale je to taky k necemu dobry malo lidi a mate se porad o cem bavit a znate je dobre narozdil od cizich lidi s kteryma si nema te co rict a tak mam jen pratele ktery znam a ty taky budou
Takhle to mozna funguje u ctrnactiletych deti, cim vic pratel, tim vic adidas. Nemas pratele = ses nula a looser. Dikybohu dospeli lide uz na to kvantum nehledi a koukaji spis, aby meli pridane opravdove pratele a ne kazdeho, kdo jde kolem.![]()
FB mam, pomerne zabezpeceny, nikdo cizi muj profil nevidi a nemuze se k nemu dostat. Pratel mam kolem 400, ale vsechno lide, ktere znam ze skoly, z mesta, ze sportu, z akci... a cizi si nepridavam. Na FB mam ulozene fotky, ktere tam budou, i kdyby krachl pocitac, dozvim se, kde je jaka akce, kdo z mym pratel ma narozeniny, kdy je mimoradny trenink, jak dopadli spoluzaci u zkousek. Totot vsechno jsou pro me potrebne informace![]()
Tak tady stebou souhlas mas ve vsem pravdu je videt jak spoluzaci ze zakladky nebo z unaku skladaji skousky a pisou svoje reakce na ty to udalosti fotky mam taky vetsinou davam jen ty co jsou hezky nebo z nejaky akce kde treba oznaci nekoho koho na te fotce znam a to ze to je u mladych lidi tak to mas pravdu jednou jsem to skousil mit dost pratel jenze to bylo na nic nevedel jsem kdo to je a tak a pak jeden den jsem si sedl k pc a zacal mazat vsechny lidi co neznam a nechal opravdove pratele a lidi ono FB je neco jak lide.cz nebo libko oba maji stejnej smysl a to sblizovat lidi
Já Facebook mám, přátel mám trochu přes 90 a je to prostě fajn - na chatu se pokecá, prohlédnu si fotky, domluvím se na nějakou akci a pomáhá to i při učení - když je nějaká nejasnost, hodím to na Facebook a kolegové ze školy dají hlavy dohromady a máme řešení.
Kritiky na FB slýchám docela často, ale je co kritizovat? Že prý na FB se dají lidé sledovat - ano, ale jen když jsou blbí a nezabezpečí si profil. Že jsou tam jen virtuální přátelé - jsou tam lidé, kteří skutečně existují a s nimiž se stýkám. Pouze hloupý člověk si do přátel přidá neznámé lidi nebo někoho, koho zná např. jen od vidění. A tak dále. Stačí základní počítačová a internetová gramotnost a Facebook je pak dobrý sluha...
Onehdá jsem byl okolnostmi které jsem nemohl moc ovlivnit donucen si založit FB, naprosto mě dostalo, když se mě to ptalo na heslo k emailu. Nedal jsem ho a pak ještě dost dlouho se FB vztekal a pořád se snažil to heslo ze mě vymámit. Nemá ho, proč taky. Párkrát jsem tam byl a ted se tam ukážu, když moc tak jednou do měsíce, spíš do dvou. A když tam čtu, jaký nesmysle tam lidi píšou, někdy mě nad tím zůstává rozum stát. Takže jednoho krásnýho dne a nebude to moc dlouho trvat, účet zruším úplně a budu mít spokojenej život jako jsem měl v době před FB. Děkuju, už nechci.
Tady na Fb ucet zrusit nejde jde ho jen deaktivovat neco jako formou vypnout a po dalsi prihlaseni se opet ucet aktivuje a ja dnes po dlouhe dobe opet promazaval pratele az jsem dospel k cislo 150 a to asi uz taky zustane na dlouho treba pritelkyne ma jen 37 pratel a staci ji to mne taky jen to jsou spoluzaci a rodina a kamaradi to je vse u mne
Ja jsem pro
Neni nad to, kdyz se fanousci sejdou pri jednom velkem diskuznim poradenstvi![]()
Co, ve skole zkouskove, ucit se taky neda vecne, na trenink nemuzu kvuli nemoci ... tak jsem tu![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.