Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde kupovat pánské oblečení?

Od: nakupuju odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nikdy jsem netušila jaký je problém nakoupit pánské oblečení poradili byste mi nějaký dobrý obchod nebo nejlepe eshop kde seženu něco pěkného ve střední cenové kategorii? díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázka je, co myslíš pánským oblečením, jinde budu kupovat kvádro a jinde mikinu. Ale třeba se mi líbí některé věci z Takko Fashion.

titikobra
hodnocení

0x

Tak oblečení přes e-shop jen tehdy když si v kameném obchodě to dané oblečení vyzkoušíš a zjistíš že ti sedí. Potom si dané oblečení můžeš objednat přes net. Protože trika, košile, bundy kalhoty, boty, to vše má nějakou velikost, ty máš nějakou velikost a určitá země má svůj výklad pro velikosti.

poradte*
hodnocení

0x

Croop, New Yorker, Takko, Sportisimo apod.

agathexp*
hodnocení

0x

Pánské oblečení na syna, nebo na tatínka? :) Jinak možná třeba H&M, C&A, Esprit (i když ten už je trošku dražší), Oneill, Reserved, Tom tailor, Kenvelo...

Do eshopů bych úplně nešla - na obrázku to může vypadat jinak a nemusela byste správně odhadnout velikost.

askmenow*
hodnocení

0x

Specifikuj prosím svůj věk (jinde nakupuji pro přítele a jinde pro tatínka) a co považuješ za střední cenovou kategorii. Například na dvou příkladech (svetr tolik - tolik korun, tričko tolik - tolik korun). Také upřesni styl oblečení, jaký hledáš - opět tě budeme posílat pro sportovní oblečení, pro oblečení ve skate stylu a pro oblečení na pracovní pohovory. Poradíme rádi, ale takhle by byly všechny rady nejspíš úplně zcestné.

marcelam*
hodnocení

0x

Ahoja, já s přítelem máme dobré zkušenosti s tímnto online obchodem www.mondo-jeans.cz. Jestli oblečení jde vyzkoušet na kamené prodejně to nevím, ale když Ti je něco větší nebo menší tak není problém to vyměnit. Poprvé si to přítel vyměnil páč neodhadl velikost a v pohodě.

ondro458*

pokud chci nějaké kvalitnější a značkové kousky tak si zajdu na freeport, značky jako Tom Tailor, Tomy Hilfiger, Diesel ... s 30-70% slevou. Jinak běžné oblečení spíše takko, new york.

kuba7

jako ředitel společnosti musím mít značkové oblečení, působí to lépe na lidi s kterými obchodujeme. Jelikož jsem ze Znojma chodím do Freeportu spolu s manželkou. Nákupy moc nemusím takže tak nechodíme často, ale obleky a košile mám všechny značek Hugo Boss, TH, TT a podobně, které jsme tam koupili za výhodné ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]