Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nikdy jsem netušila jaký je problém nakoupit pánské oblečení poradili byste mi nějaký dobrý obchod nebo nejlepe eshop kde seženu něco pěkného ve střední cenové kategorii? díky
Otázka je, co myslíš pánským oblečením, jinde budu kupovat kvádro a jinde mikinu. Ale třeba se mi líbí některé věci z Takko Fashion.
Tak oblečení přes e-shop jen tehdy když si v kameném obchodě to dané oblečení vyzkoušíš a zjistíš že ti sedí. Potom si dané oblečení můžeš objednat přes net. Protože trika, košile, bundy kalhoty, boty, to vše má nějakou velikost, ty máš nějakou velikost a určitá země má svůj výklad pro velikosti.
Specifikuj prosím svůj věk (jinde nakupuji pro přítele a jinde pro tatínka) a co považuješ za střední cenovou kategorii. Například na dvou příkladech (svetr tolik - tolik korun, tričko tolik - tolik korun). Také upřesni styl oblečení, jaký hledáš - opět tě budeme posílat pro sportovní oblečení, pro oblečení ve skate stylu a pro oblečení na pracovní pohovory. Poradíme rádi, ale takhle by byly všechny rady nejspíš úplně zcestné.
Ahoja, já s přítelem máme dobré zkušenosti s tímnto online obchodem www.mondo-jeans.cz. Jestli oblečení jde vyzkoušet na kamené prodejně to nevím, ale když Ti je něco větší nebo menší tak není problém to vyměnit. Poprvé si to přítel vyměnil páč neodhadl velikost a v pohodě.
pokud chci nějaké kvalitnější a značkové kousky tak si zajdu na freeport, značky jako Tom Tailor, Tomy Hilfiger, Diesel ... s 30-70% slevou. Jinak běžné oblečení spíše takko, new york.
jako ředitel společnosti musím mít značkové oblečení, působí to lépe na lidi s kterými obchodujeme. Jelikož jsem ze Znojma chodím do Freeportu spolu s manželkou. Nákupy moc nemusím takže tak nechodíme často, ale obleky a košile mám všechny značek Hugo Boss, TH, TT a podobně, které jsme tam koupili za výhodné ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.