Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy v obilí-objevily se už letos nějaké?

Od: cupakabra* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny rádce.

Nedávno byl v Tv dokument : Máyská proroctví a kruhy v obilí.Nebudu to složitě v otázce rozebírat,ale bylo tam zmíněno,že převážná část je jich vytvořena rukou člověka.(vtipálci,podvodníci) Ale je hrstka těch,které vznikly za opravdu zvláštních okolností.Například na poli,které bylo non-stop monitorované amatéry a kamerami s ,,nočním viděním,, a obrazce vznikly během pár ,,minut,, aniž by kamera zachytila pohyb lidí s baterkou.Při análíze záznaum je vidět jen záblesk,který trvá zlomek vteiny a později se začnou objevovt hrubé náznaky čar (kruhu).Říkali,že to je takový prulom v nahlížení na ty kruhy .Nevím jak je to video pravdivé-v dnešní době PC-video techniky-neviděl jsem to na vlastní oči,tak tomu nevěřím na 100%.Ale...je zajimavé, že se v poslední době začly objevovat i složitější obrazce s Mayskými symboly,které směřují k roku 2012.Tak se ptám,jestli už někdo letos v tv,netu a jinde znamenal,že by se už něco objevilo? Možná je ještě brzo-nevím jak jsou na tom všechny plodiny se vzrustem.Díky za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, dokument mě také velice zaujal. Kruhy u nás bývají vždy až ve zlatém obilí ale loni se žádný neobjevil. Viděla jsem to na vlastní oči a nedovedu si představit jak by tak složitý a perfektní obrazec vytvořil člověk. Třeba se to jednou dozvíme, snad už příští rok a pokud to člověk dělá tak klobouk dolů. S manželem si děláme legraci, že víme kde je seřadiště a máme to kousek.

solenza*

Moc pěkný dokument, pro ty co ho ještě neviděli a chtějí vidět odkaz.

ulozto.cz/...

ar*
hodnocení

0x

Zatím ještě ne, nějak nestíhám *smich*

cupakabra*
hodnocení

jj,souhlas.Fakt pěkný dokument.Já byl do nedávna k tomuto spíše skeptik.Teď mě to ale začlo zájímat čím dál více.Zajímavé je,že každý dokument ve kterém se zmiňujou o Máych,tak se o nich vyjadřují jako o velmi moudrých lidech.

Takže zatím nezbývá než čekat ,až to obilí dozraje a snad se něco objeví :) Díky Vám za přízpěvky.

PS:a další na co jsem si teď vzpoměl je to,že u některých kruhu,kde zkoumali ty stébelka,tak zjístili,že jim pukly ty,,kolínka,, A tak že to dělá,když na to působí mikrovlnné záření-zajímavé,že? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]