Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte na lidské feromony?

Od: magdon® odpovědí: 15 změna:

Věříte na lidské feromony?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Jistě, k ženám přičuchávám

doplněno 16.05.11 13:45:

jsou lidi od kterých se odtahujeme a ani nevíme proč, u některých pazgřivců to poznáme, jak nám "smrdí", u příjemných žen ani pot a j. nevadí...

eulalie*
16.05.11 12:37
hodnocení

0x

A vy ne?

hodnocení

asi jo, měl jsem před pár dny zážitek, který si neumím jinak vysvětlit. Docela mě to rozhodilo.

imsorry*

Tak to by mě zajímalo *frajer*

hodnocení

;)To máte smůlu, jedná se o velmi osobní záležitost a já nejsem z těch, kdo porušují nepsaný slib mlčenlivosti.*stop*

imsorry*

Vsadím se, že bych to stejně uhodla *smich* Ale nebudeme do toho šťourat :D

hodnocení

Klidně si zašťourejte, tohle neuhodnete;) (teda pokud nemáte něco společného s tou dotyčnou, které se to přímo týká, což nepředpokládám).

imsorry*
hodnocení

0x

Sáhnout si na to nemůžu, ale beru to jako vědecky ověřenou skutečnost.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano.Shlédla jsem dokument kde 10žen nosilo po dobu 2 nocí jedno tričko,jedna z nich menstruovala.Trička uzavřeli do vzduchotěsných pytlíků a pozvali chlapi aby si postupně přičichávali k pytlům.Všichni se shodli na tom jednom té které zrovna menstruovala,že jim voní.Funguje to stejně jako v přírodě.Taky tam toho bylo víc,že né pohled,prsa,ale vůně feromonů vábí muže k ženě.Jak říkám,vše je jen chemie ;)

mil®
hodnocení

0x

Ano, věřím. A doporučuju se nejdřív očuchat. *palec*

hodnocení

0x

Ano. Ráno v tramwaji je možno určit čichem ženu, která měla v noci pohlavní styk a ráno se nekoupala.

buss

a proč by, stačí klidně po třetím

hodnocení

no jo, jenže to s feromonama nemá nic společného. Ty necítíte, ale reagujete na ně.

mrnousek*
hodnocení

0x

Možná budu za primitiva, ale CO JSOU FEROMONY?

hodnocení

Feromony jsou přírodní chemické látky, které produkují jak lidé, tak i živočichové. Na rozdíl od běžných vůní je ale nelze zaznamenat čichovými žlázami v nose, ale orgánem ležícím na patře u ústí nosní a ústní dutiny (tzv. Jakobsonův orgán). Jakmile tento orgán feromony zaznamená, vyšle zprávu do mozku a začne stimulovat centrum sexuální rozkoše.

Tohle jsem našel GOOGLem asi tak za 1/2 minuty. Je to skoro rychlejší, než tady čekat na odpověď;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]