Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát k 18tinam?

Od: rendys1989* odpovědí: 6 změna:

Zdravim mam jeden problem pritelkyne bude slavit 18 a nevim co ji koupit porad se rozhoduji jestly prstinek nebo plysaka a nebo oboje ale pritelkyne porad chce plysaka ten co hreje ja bych i ale nejradeji dal prstinek ale problem je v tom ze ona ho dostane jako rodinou tradici ze 18 leta holcina dostava prstinek takze nevim jestly dat jen pplysaka nebo i prsten predem dekuji a jakej je vas na zor na tohle vim diskuze je kravina vedet bych to mnel ja sam jen se vas ptam co byste asi tak koupily vy a omluvte mne za ty pravopisne chyby

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A to se s ní chceš jako už zasnubovat, když jí chceš dát ten prstýnek k narozeninám? Já bych to nedělala, zvláště, když dívčina dostane prsten od rodiny jako rodinou tradici. Když si přeje plyšáka, kup jí plyšáka. Tím jí přeci splníš její přání, ne? A samozřejmě krásnou kytku. Kytka - ta udělá každé ženské radost.

rendys1989*
hodnocení

Ono je to tak ze uz spolu jsme rok tak proto jsem volil ten prsten

hodnocení

0x

Ten hřející plyšák není fajn. Koupila jem ho vnoučkovi, nahřívá se v mikrovlnce. A není ani paráda, ani hezký, ani účelný. Koukněte se v prodejně s dekami na polštářky, které se svážou a vypadají jako zvářátko. ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Prstýnek pokuď už dostane od praprapra...báby,tak spíš puget 18.růží(tu lichou tam dejte navíc),no a pak i krásný řetízek není špatný.Stejně rodiný prstýnek nebude nosit,schová si ho.Jak z modernosti,tak třeba z velikosti.

asminkam*
hodnocení

0x

Plyšáka a něco k tomu. Mě se třeba strašně líbí hodinky v řetízku na krk. Vypadá to moc krásně, líbit by se to mělo. A nebo jí kup jiný šperk, náušnice, nějaký doplněk, co udělá radost. Určitě svou přítelkyni znáš a víš, co má ráda ;)

rendys1989*
hodnocení

Tak pritelkyni znam moc dobre co se ji libi ji se spiz libi maly veci chtel jsem ji koupit velkyho plysaka ale toho prej nechce chce toho co hreje a podle vasich odpovedi rikate to neni moc hezky do patku musim neco splasit =) tak misto prstinku zvolim asi teda ten retizek jen ze toho se bojim ze ho nekde strati nebylo by to prave poprve =( vetsinou jsou tak o imitace z kuzi a chirurgicke ocely jinak dekuji za vase napady . Prani pritelkyni jsou plysak a retizek asi jedno z nich bude =) a jinak preji krasny den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]