Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní tarif pro 10 leté dítě

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jak jste vyřešili SIM kartu u svého 10 letého dítěte,které má telefon jen pro případ potřeby? Když jsem se díval na předplacené SIM u O2,kde máme my dospělí paušály, je tam potřeba stálého dobití a nebo nabití více než 500 Kč a potom bude funkční rok.

Vím, že lze "nabití" před koncem vytelefonovat,ale je i jiné řešení?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

záleží jaká je ta potřeba. pokud jde o potřebu zavolat v jedné síti, tak se nabízí neomezené volání v síti jednoho operátora

kangaroo*
hodnocení

0x

Tohle není špatný po 1 minutě volají ZADARMO bez paušálu či extra dobijení

aukro.cz/...

hodnocení

0x
Máme to tak, že děti mají twist, a já i moje manželka jsme pro ně nastaveni jako sponzor, takže nám se dovolají vždy za náš kredit.

fribble*
hodnocení

0x

Pokud jsou rodiče u O2, považoval bych za nevhodnější o2.cz/... , máte kontrolu nad útratou dítěte.

doplněno 03.11.13 15:59:

A 500.- za rok provoláte určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]