Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat nevíte o nějaké bance kde bych si mohl půjčit milion a půl za nějaké dobré splátky? Vydělávám kolem 20 tisíc
Nenapsal jste věk, takže jestli je Vám je 50, tak vyděláváte málo na to, aby Vám banka půjčila.
Jestli je Vám 30, banka Vám určitě půjčí, ale to by jste musel taky napsat co znamená pojem: "dobré splátky"?
To je 5000 Kč / měsíc na 40 let?, nebo 15 000 / měsíc na 15 let?
Ty roky neberte přesně, ale těžko se radí, když jste neuvedl jaká je Vaše představa.
Myslím že nejlepší bude když zajdeš do několi bank zeptáš se a pak si vybereš.Pokud ti pujčí v tvém věku tak platit budeš málo,Mě se zamlouvá modrá pyramida,platíme tak hypotéku a protože je mi dost víc tak jsem měla docela všude problémy a v modré pyramitě to šlo rychle.Zdarma nám tak vypočítali kolik si na naše výdělky můžeme půjčit
Já doporučuji stavební spoření u Lišky a z něj si vzít ihned úvěr. Mají fixovaný úrok na celou dobu splácení. S Vaším příjmem vám půjčí. My máme splátku 6700kč na 7 let a následně 10 let 5600kč. Celkem tedy 17 let, taktéž milion. Kdyby jste chtěl tak Vám dám kontakt na naši poradkyni ,která nám úvěr dělala. Vše velice rychle, dobrá komunikace. Od podepsání žádosti bylo do 10ti prac.dnů peníze na účtech jelikož jsme hrozně spěchali. Opravdu jsme spokojeni s touto hypotékou a doporučuji! Je to stabilní společnost s férovými podmínkami proto jsme se pro ni rozhodli i my. Pokud chcete na bydlení tak bych neváhala..
To je sice hezké, že doporučujete spoření u Lišky. Ale co když tazatel nepotřebuje peníze na bydlení? To mu jsou potom stav.spořitelny k ničemu.
Na drahé auto se Vám půjčka nemůže nikdy vyplatit, protože jeho cena rychle klesá, i kdyby mělo jen stát v garáži. Při příjmu 20 tis. měsíčně, což v dnešní době neni nijak moc, budete auto ještě splácet a už budete potřebovat nové. Spočítejte si sám, jak dlouho byste splácel třeba při měsíčních splátkách 7000,- ten 1,5 mega + úroky. Jenže tolik stejně splácet nemůžete, protože by Vám nezbylo na benzin. Je to hezký sen, ale relita je tvrdá. Hezký den. Patronka
Pokud je to vážný zájem, lze zaslat kalkulaci splátek, protože jde o bankovní úvěry je podmínkou nemít záznam v RD.
Mít 23 let a půjčit si milion na auto je holý nesmysl, než to splatíte má auto nulovou hodnotu. Ale na to jste se neptal, tak zvažte zda vzít půjčku rovnou v automobilové společnosti (v reklamách je nabídek dost) není jednodužší obyčejně je to s 0 navýšením a ještě ta auta s jejich financováním výjdou levněj než když platíte keš. Ve 23 letech s platem 20 000 Vám půjčí každá banka ale na auto to bude jistě s větším úrokem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.