Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všiml si mě?

Od: kikulka* odpovědí: 11 změna:

Potkala jsem an jedné soutěži (taneční) krásného kluka a navíc uměl úžasně zpívat. Jenže ho chce většina holek, co ho viděla. Jsem strašná stydlivka a tak sjem se ho bála oslovit. Bydlí tak 4km od našeho městečka. Navíc nosím brýle a to mi taky dost srazilo sebevědomí. Opravdu dost se mi líbí, ale nejsem si moc jistá, jestli mě v tom davu holek, co se tam kolem něj motalo vůbec všiml... :(... (Ve vesnici, dke bydlí bydlí i moje teta, mám se s ním snažit dát nějak do kontaktu? Jestli ano.. Jak?) :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Teprve jste ve věku 12-14let,nemýlím se? Z holek si může opravdu vybírat,navíc,když se jeho tělo vlní v rytmu hudby,dívky šílí.Je to stejný pomanutí mysli jako u tebe a o tom to je.Zkusit můžeš všechno,pozdravit ho,říct mu jak se vede,připomenout mu kde tě mohl vidět,kdyby si nepamatoval.Ale většinou tihleti krasavci jsou nafoukanci,bohužel mluvím s vlastní zkušenosti,u tebe to tak nemusí ani být.Nejlepší jej sledovat a snít o něm.
kikulka*
hodnocení

No tak snění, v tom já jsem mistr. Namachrovaný není, právě naopak, je to super kluk. Poslouchala jsem, jak se baví s holkama, nebo s učitelkou, a vůbec mi nepřipadal jako ostatní... Jenže jak ho mám oslovit? Většinou koktám a rudnu.. :( A to hodně ...

krkovicka*
Tak to koktání a rudnutí mám i já doteď.Oslovit?Nevím,zkus ho pozdravit.Třeba AHOJ,VIDĚLA JSEM TĚ TANČIT,BYLO TO SUPER.KDE SES TO NAUČIL? No a dál se může rozvést rozhovor.Nanečisto opakovat třeba před zrcadlem s formou úsměvu.Kluci mají rádi průbojné dívky.
kikulka*
hodnocení

Dobře, zítra mám jet za tetou, Tak to zkusím... Ale co když neodpoví? Nebo si mě nebude pamatovat? Co pak? :(

martinaa*

Rozhodne se neptej, jestli si vzpomina:) Zacni hlasitym "ahoj", to je zaklad, a pokracuj treba "vsimla jsem si te v tanecnich, ze dobre tancujes... nebo hezky zpivas, hrajes nekde v kapele?" Proste nejak zapred rozhovor tak, aby ze zacatku povidal o sobe. Neklopit hlavu, divej se mu do oci nebo alespon do obliceje. A hlavne se porad usmivej! Klukum se libi pohodove usmevave holky.

krkovicka*
Pamatovat si tě bude,neboj.Teda pokuď si neměla na hlavě pytel nebo neseděla v poslední řadě.Dej vědět jak ti to dopadlo,ono stačí být jeho kámoška-aspoň pro začátek ;)
kikulka*
hodnocení

Vědět určitě dám. :) A na hlavě jsem měla "něco jako pytel" *smich* Takovou příšernou amšli kterou jsme museli mít. Hnedka jak se od tety vrátím, tak napíšu .. Jinak děkuju.. moc :)

krkovicka*
Rozhodně se nemáš čeho bát,poprvé to možná bude,ale ne naposled ;)
kikulka*
hodnocení

Promiňte, že jsme tu tak dlouho nebyla, ale nešel nám internet... Teprve včera nám ho zpravili... Ale zpátky k tématu: Včera byl den našeho města a on tam byl taky... byl tam se dvema holkama, které za ním pořád chodili jak ocásek... když jsem kolem nich s kámoškou procházela, tak sjem slyšela, jak říka :... No a furt se se mnou chcou fotit samé zrůdičky... :( K tomu všemi mi teta říkala, že od té doby.. co se stal tady u nás v okolí slavný, mu ta sláva stoupla do hlavy... Je namyšlený... S holkou, se kterou chodil 3 roky se rozešel se slovy: Já si můžu vybírat..." A to sjem si myslela, že je normální.. :( :(

krkovicka*
Takže se projevil jak jsem psala prvně.Hele,sni o něm dál a radši se poohlédni někde jinde.Stejně bys mu nestačila,neboj jednou padne na hubu ;)
kikulka*
hodnocení

To samé si myslím taky... :) A máte pravdu, je to přesně jak jste mi prvně psala... Přesto Vám moc děkuju :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]