Nejste přihlášen/a.
Potkala jsem an jedné soutěži (taneční) krásného kluka a navíc uměl úžasně zpívat. Jenže ho chce většina holek, co ho viděla. Jsem strašná stydlivka a tak sjem se ho bála oslovit. Bydlí tak 4km od našeho městečka. Navíc nosím brýle a to mi taky dost srazilo sebevědomí. Opravdu dost se mi líbí, ale nejsem si moc jistá, jestli mě v tom davu holek, co se tam kolem něj motalo vůbec všiml... ... (Ve vesnici, dke bydlí bydlí i moje teta, mám se s ním snažit dát nějak do kontaktu? Jestli ano.. Jak?)
No tak snění, v tom já jsem mistr. Namachrovaný není, právě naopak, je to super kluk. Poslouchala jsem, jak se baví s holkama, nebo s učitelkou, a vůbec mi nepřipadal jako ostatní... Jenže jak ho mám oslovit? Většinou koktám a rudnu.. A to hodně ...
Dobře, zítra mám jet za tetou, Tak to zkusím... Ale co když neodpoví? Nebo si mě nebude pamatovat? Co pak?
Rozhodne se neptej, jestli si vzpomina Zacni hlasitym "ahoj", to je zaklad, a pokracuj treba "vsimla jsem si te v tanecnich, ze dobre tancujes... nebo hezky zpivas, hrajes nekde v kapele?" Proste nejak zapred rozhovor tak, aby ze zacatku povidal o sobe. Neklopit hlavu, divej se mu do oci nebo alespon do obliceje. A hlavne se porad usmivej! Klukum se libi pohodove usmevave holky.
Vědět určitě dám. A na hlavě jsem měla "něco jako pytel"
Takovou příšernou amšli kterou jsme museli mít. Hnedka jak se od tety vrátím, tak napíšu .. Jinak děkuju.. moc
Promiňte, že jsme tu tak dlouho nebyla, ale nešel nám internet... Teprve včera nám ho zpravili... Ale zpátky k tématu: Včera byl den našeho města a on tam byl taky... byl tam se dvema holkama, které za ním pořád chodili jak ocásek... když jsem kolem nich s kámoškou procházela, tak sjem slyšela, jak říka :... No a furt se se mnou chcou fotit samé zrůdičky... K tomu všemi mi teta říkala, že od té doby.. co se stal tady u nás v okolí slavný, mu ta sláva stoupla do hlavy... Je namyšlený... S holkou, se kterou chodil 3 roky se rozešel se slovy: Já si můžu vybírat..." A to sjem si myslela, že je normální..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.