Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s plněním obálek od Davida Velcla. Za zprostředkování práce požaduje obálku a známku. Respektive zkušenosti s jinou nabízenou prací z těhle stránek prace-domaci.net/...
Zkušenost:
Pošlete obálku a známku. Pak musíte zaplatit např. 300,-Kč za katalog. Z toho katalogu musíte zase napřed zaplatit poplatek za další katalog .Jak říkají ostatní komentátoři, práce se nedočkáte a platíte a platíte dál a dál.Když jsme na podobného "koumese" zaútočili, že toho už máme dost, tak nám odpověděl, že můžeme dělat totéž, jako on a z toho mít příjem, to znamená z těch poplatků od dalších nalákaných lidí. Je to další druh parazitizmu na těch nejchudších, tj. na nezaměstnaných lidech hledajících práci Radím: .N E A N G A Ž U J T E S E V T O M! J E TO P R O D Ě L E Č N É!
ANI NEKUPUJTE ZBOŽÍ za účelem dalšího prodeje, protože to zboží je neprodejné, a pokud ho budete nucena prodat zpět, překupník ho možná od Vás koupí, ale za 50% původní ceny, tedy zase na tom proděláte nejméně polovinu vložených peněz!
Tento člověk, anebo jiný, všechno je to jenom podfuk. Nachytala jsem se na to také. obratem mi poslali nabídky s fenomenálními výdělky. Jako třeba plnění obálek. Nabízeli 30kč za jednu! Obálku naplníte během několika sekund. Chudák děvče, co sedí za kasou někde v supermarketu, má asi 50kč na HODINU. Dále barvení balícího papíru barvou na vajíčka. Po nich touží američané, protože to je u nich nedostatkové zboží, musí se obrátit na šikovné české ručky, a platí za každý obarvený arch 3dolary! Pak ti chudáci američani nemají propisky, nebo to u nich nikdo neumí smontovat, a také tuto nesmírně zodpovědnou práci zadávají až do Čech. Za každou tužku vyplatí asi dva dolary, zaplatí dopravu materiálu tam a zpět a pořád se jim to vyplatí, a nemůžou se jich nabažit. No, možná právě takovou ukradl i náš Klaus. Že ho nenapadlo podívat se do nabídek domácích prací, mohl si jich smontovat bednu a nemusel se profláknout, jako zloděj propisek.
Ale, než si budete moci takto úžasně vydělávat, v příjemném prostředí vašeho domova, musíte těm koumákům napřed zaplatit kolem pěti set korun. Dříve ani ťuk. To prý proto, že je nás hodně NESOLIDNÍCH ZÁJEMCŮ o práci, kteří jsou pouze zvědaví na zaslaný materiál, který pak ti flákači mizerní nekompletují, ani nenatírají, a někteří to prý dokonce vyhodí do popelnice. Tak mi napsali, že tento "mrzký" peníz, který jim já, jako solidní zájemce zašlu, je jejich záruka, že to myslím vážně.
Naštvala jsem se a ihned odepsala tomu podvodníkovi na jeho mail, co si o něm myslím, a víte co se stalo? On mi obratem poslal tu samou nabídku jako předtím. Je to automatické, zkusila jsem to asi pětkrát a vždy se mi vrátila nová nabídka.
Takže ruce pryč od toho. Je to PODVOD!
přímo tady, na této stránce máte také úžasnou nabídku jak rychle zbohatnout prací z domova. klikněte na oba, i když vypadají různě, nejsou! Jsou ti samí nestydové. Také chtějí peníze, i ty jsem už vyzkoušela a nedali mi pokoj. Pořád mi vysvětlovali, že když jim nepošlu peníze, nemůžou mě nic naučit. Strašně se divili, že se k ničemu nemám, když už jsem udělala první krok ke své záchraně a ke svému zbohatnutí. Tak jsem jim napsala co si myslím, a od té doby byl klid. Asi si to tihle alespoň přečetli.
P.s. Nebyli zrovna tito, je jich také mnoho, ale všichni mají stejný cíl, využít důvěřivých lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.