Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní lékař Liberec

Od: hansschuman* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Obracím se k Vám s prosbou o radu.

Neznáte někdo Zubního lékaře/ Stomatologa v oblasti Liberce, který by měl volné kapacity.

Již delší dobu nemůžu žádného sehnat, všichni odmítají.

Jediný volný zubař je specializovaný na děti a dorost a pak samozřejmě estetická stomatologie, kde ale pěkně provětrají peněženku.

Kde hledat?

Děkuji.

Hans S.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x
hansschuman*
hodnocení

Pěkné ale to mi nijak nepomůže, to si umím vyhledat také...

Příjde mi hloupé obvolávat všechny zubaře, ale asi tak dopadnu :-D

petapeta*
hodnocení

0x

A tento by to nemohl být:

MUDr. Šimík Bohum/...

hansschuman*
hodnocení

Mrknu na to , toho neznám...snad bude mít volno. Dík

hansschuman*
hodnocení

Děkuji.

PAn doktor mě odkázal na objednání k sestře.

Tak to vypadá že snad konečně bude opět kam chodit se zoubkama.

Jen doufám že není pan doktor žádný sadista :-D a že hned nebude v puse něco řezat :-D (vtip)

Máte s ním někdo zkušenosti?

Hans S.

petapeta*

Osobně pana doktora neznám, ale zde si můžete přečíst, jak jej hodnotí jiní.

znamylekar.cz/...

zabu
hodnocení

0x

v Jablonci kousek od Gymnazia je nová zubní ordinace a laboratoř(myslím, že je to Nádražní ul.). Možná tam ještě berou nové pacienty.

korina*

zkuste doktorku Čelišovou v nedávno otevřené ordinaci v Tyršově ulici . Pod poliklinikou, v těch nových domech , bývalá jízdárna v Liberci , v drátěném objektu...

frame*
hodnocení

0x

Občas mi přijde SMSkou reklama na nově otevřenou zubní ordinaci doktora claina. Je to asi sesterská společnost optiky (dříve očního centra) v Moskevské ulici naproti Paláci koruny nad My coffé.

mishpuliooos
hodnocení

0x

Soukromník zubař se může chovat vůči pacientům agresivně. Pokud nemá smlouvu s pojištovnou, tak může pacientům podsouvat výkony. Nabízet převrtávání amalganových plomb, nebo vůbec provádět zubní výplně na zubech, které nejsou pro to v daném čase vhodné. Zubaři posílají lidi na operace, které nejsou potřeba. Jde jim jen o okamžitý finanční zisk. Stači se podívat do centra prahy na luxusní stomatologická centra bez smlouvy s pojištovnou. Tam by mohla přijít rovnou kriminální policie, za to čeho se zubaři na pacientech dopouštějí jen proto, aby mohly fakturovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]