Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad karet

Od: annka odpovědí: 6 změna:

prosím nevíte o nějaké www stránce nějaké dobré kartářky,co dobře a bezplatně poradí? znám jich pár,ale připadne mi,že to dělají jen jaksi na oko...vaše případné názory,které máte s tímto tématem ráda přečtu.děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Preferuji jen osobní setkání,žádný online nebo telefón.Vše je jen pro pobavení.Mě například paní do telefonu ubezpečovala že nikdy nebudu mít dítě s partnerem se kterým jsem.No a mám dceru a s ním!Takže už nevěřím na týhlety žvásty.Za telefon jsem zaplatila 320kč a nejradši bych si nafackovala...ale zkusila jsem to.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zadarmo ani kuře nehrabe.

hodnocení

0x

Dobrý den, i když, jak z mého NICKU vyplývá, jsem také nadpřirozená bytost, NIKDY jsem kartářkám, věštkyním a podobným ptákovinám nevěřila. Stůjte oběma nohama na zemi a věřte jen sama sobě! Svým vědomostem, svým schopnostem... Někdo Vám může jen tak pro srandu naplkat různé žvásty, Vy tomu začnete věřit a budete se trápit. Houby, houby, houbičky...:(

Sama na podobné nabídky kašlu, ale jedné mé známé nějaká kartářka úplně převrátila život. Teď je na dně, ale může nadávat jen sama na sebe, na svou hloupost a naivitu. Radím Vám - nepouštějte se do podobných věcí, jde jen a jen o peníze a na konci zůstává zklamání, myslím to dobře - a nechci po Vás ani korunu za dobrou radu. Vykašlete se na to a žijte si svým životem, bez toho, že si do něj budete vpouštět různé podvodníky. Jaga;)

annka
hodnocení

Jasně,já to taky tak beru;),je mi jasné,že nikdo nemůže vědět co se stane,jen mě spíš zajímali postřehy jiných,jaké s tím mají zkušenosti.Ale díky za názor.Určitě bych si nenechala převrátit život od nějaké kartářky,vždy je přece na člověku samotném jak s danou informací naloží a nikdo mu také nepřikazuje se dát na cestu,kterou mu určily karty.Vždy máte na výběr*palec*

ladinpraha*

Omyl. Uvědom si, že kartářky a věštkyně umí dobře manipulovat s lidmi. A každá informace, kterou ti sdělí, ti nadosmrti utkví v paměti a určitým způsobem tě nahlodá. Nemusíš se jejími radami řídit, můžeš si říkat nevěřím, ale ta informace tam už někde je a nikdy se jí nezbavíš. A už to ovlivní tvůj život. Podle povahy informace a povahy jednotlivce někdy méně a někdy více.

hodnocení

0x

Sama jsem zamlada zažila kartářku, která mi říkala data, kdy se co stane. A taky Helenku Růžičkovou. Ta byla úžasná! ;) Ale najít dobrou, fakt dobrou kartářku, není vůbec jednoduché. Navíc, věštění je jejich živobytí, takže si nechají zaplatit. Kartářce se musí dát peníze, jinak se proroctví obrátí naruby. Tak bacha!*jasne*Dokonce existuje teorie, že člověk si žije svůj život, ale jsou lidé, kteří když to řeknou nahlas, nasměrují toho člověka někam. Tak zase bacha!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]