Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadná zelená hokejka

Od: suzymon® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jsem nová uživatelka, a všimla jsem si, že u všech příspěvků, co lidé napíší, se dole objeví zelená hokejka, ve smyslu označení "dobrá odpověď". Není mi jasné, kdo "hokejky" udílí, a je mi hlavně líto, že já zatím, neobdržela ani jednu, ačkoli poctivě odpovídám, podle svého svědomí a vědomí. A to jsem, s prominutím, četla i tak "uhozené" příspěvky, že bych tam dala leda tak "hokejku" červenou. Ale byla tam k mému údivu zase zelená. Ale hlavně mi není jasné, jak se tam objevila, protože to bylo téměř současné, s vložením onoho příspěvku. To někdo někde sedí, a udílí "hokejky"? No, tak snad mi to někdo z vás vysvětlí, a já budu klidněji spát. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To neni udelene, ale naopak je to tlacitko pro udeleni. Kdokoli prihlaseny nebo puvodni tazatel muze na toto kliknout a oznacit jako dobra odpoved.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Suzymon, "hokejky" dává tazatel a ostatní uživatelé za dobrou odpověď. Počet tvých "dobrých odpovědí" se zobrazuje pod Tvým jménem (hodnocených ...). Nebuď smutná, že žádnou nemáš. Někdy je dobrých odpovědí více a tazatel může označit jen 3x. Zbytek záleží na ostatních uživatelích.

hodnocení

0x

"hokejky" (úžasné označení *smich*) máte zatím 2, když se dívám na Váš profil. Pokud někde uvidite, že byla ohodnocena nějaká ironická poznámka, použijte tlačítko nahlásit. Hodnotit se mají pouze přínosné odpovědi, nikoliv ty co pobaví jiné na úkor tazatele :)

lidus*
hodnocení

0x

Vždyť jste tu teprve krátce a už máte 2 dobré odpovědi, nebojte se, to příjde.

hodnocení

Jéé, to jste hodní! Tak dobře, všechno jsem si přečetla, a všem Vám děkuji, za Vaše příspěvky k mé otázce. Moc se mi to s Vámi všemi líbí! *pusa**ua*

doplněno 10.05.11 20:14:

Zase jsem zapoměla na čárku! *hi*

cocinkamichalka*

Ještě doplním, že tady v rubrice Volná diskuze "hokejky" nejsou. :)

hodnocení

No ano, to už jsem si také všimla a bylo mi to divné. Fakt děkuji ještě jednou, člověk se holt musí stále učit. Ale přece jenom, proč nejsou v té volné diskuzi? Omlouvám se, jestli otravuji moc. :)

výtka
Upozornění od sys hejkal 10. 05. 2011 21:06:51
Ve volném čase si zkuste přečíst všechny rubriky pod hlavičkou Poradte.cz stačí na některou ukázat, a po vybrání podrubriky kliknout...např. v FAQ se dozvíte odpovědi na časté otázky...a tam také najdete odpověď proč nejsou ve volné diskuzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]