Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problém příjdu do školy a najednou se mi začne zvedat žaludek a začnu se někdy i dávit ale nezvracím nevím jestli to s tím něak souvisí ale před 2 týdnama jsem ve škole zkolabovala doktorka nám na to nic neřekla jenom že jak jsem zkolabovala že jsem v pořádku že se ve mě nic nenašlo a to mě dokonce poslala i do nemocnice nic se nenašlo nevím co mám dělát když se mi začne zvedat žaludek poradte mi prosím
Nepiješ málo? Nemáš stres ze zkoušek, testů? Pocit na zvracení, když přijdeš do školy, by ukazoval na psychický problém se školou.
doplněno 03.06.13 19:02:Psycholog určitě nemůže ublížit. Samozřejmě snídaně je velmi důležitá a měla by být opravdu vydatná - žádná sušenka a hlt čaje. Snídáš vydatně? A pravidelně? Jíš i večer? Pokud se třea večer nenajíš - blábolům typu "nejez po 17.hodině proboha vůbec nevěř! - a pak se zapomeneš nasnídat, tělo nemá z čeho brát a zkolabuje.
Co ve škole, není nějaký problém? Chodíš tam ráda?
doplněno 03.06.13 19:28:"Do školy moc ráda nechodím".
To bude možná ono. Když člověk chodí každý den někam, kde to vůbec nemá rád, má potíže, někdo mu třeba ubližuje apod., tak se to samozřejmě odrazí na jeho psychice. Psycholog by v tomto případě mohl pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.