Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k narozeninám pro náročného

Od: mates95 odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno, za 14 dní má strýc (se kterým mám hodně společného a rozumíme si) narozeniny a nevím jestli mu mám koupit nějaký originální dárek a nebo mu něco vyrobit, ale opravdu něco k pozasmání, nějakou srandu, ale aby zároveň měla nějaký význam, důvod a aby to mělo něco společného s jeho osobností. Pohybuje se ve společnosti divadelních herců a má rád neobyčejné věci, on sám je kreativní, má smysl pro humor, jeho byt je promíchaný starožitnostmi a moderním nábytkem, tmavší (vínové, hnědé, černé) barvy. Třeba nějakou sošku v podobě čehokoli a aby se to do jeho bytu (nejspíše obýváku) hodilo. Jediný problém je, že nevím z čeho to něco vyrobit a čím se mám inspirovat. Asi nějaké kupování dárku úplně vyloučím a vrhnu se do něčeho, do čeho vložím kus sebe, ale problém je ten, který je napsán výše.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba vybrat na hrnek nějakou vtipnou fotku?

alusska*
hodnocení

0x

Můj otec jednou dostal velice originální dar - dostal originální červenou ceduli - označení ulice. Bylo na ní jeho jméno. Nechá se do dát vyrobit na objednávku ve společnosti, která doopravdické označení ulic vyrábí.

Tu cedulku když si pověsí doma, tak to bude velice originální a každý se bude divit :).

Jen nevím, jak dlouho takovou ceduli trvá vyrobit...

mil®

Cedule jsem taky nechal udělat. Je to fakt originální a obdarovaní čuměli. Stála jedna kolem pětikila.

pylot*
hodnocení

0x

Co třeba sklenice na víno nebo pivo (podle toho, co má strýc raději) s vybroušeným jménem a obrázkem toho, co má strýc rád? Fantazii se meze nekladou a můžete mu nechat na sklenici vypískovat něco vtipného. Jak to bude originální záleží na Vaší invenci a užitečné to bude také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]