Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám cizí vzpomínky!

Od: mrnousek* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu asi hloupou věc. Myslím si, že některé vzpopmínky které mám nejsou moje. Například jedna: Sedím v nějaké velké hale a je tam hrozně moc lidí co jsou nazí. Je tam i docela šero. Nevíte jestli by to nemohlo být z nějakého minulého života? Babička říká, že to je sen, já si to ale nemyslím. Takové sny se mi nezdají... Možná řeknete že jsem magor...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, věřte Babičce jsou to střípky dávných snů a představ.

hodnocení

0x

Cizích vzpomínek mám kupu...

A ti co pijí alkohol a dost jich mají 2x tolik...

zima*
hodnocení

0x

Taky bych řekla, že to může být útržek třeba z nějakého snu. Třeba i ze snu, který se Vám zdál před několika lety a teď se vzpomínka na něj opět vybavila, třeba ve spojitosti s nějakou situací. Nebo to může být nějaká vzpomínka z Vašeho dětství, třeba scéna z nějakého filmu, který jste zahlédla. Teď se Vám v asociaci s nějakou situací může třeba vracet.

arakain77*
hodnocení

0x

...jo,mě se zdálo,že sem byl v pekle.Kůůůůrňa,... krásný ženský,Sám šéf pekla mne provázel.I sáhnout sem si na ně moh.Akorát neměly dírku...to bylo zřejmě to peklo.

hodnocení

0x

Proč si myslíte, že existují nějaké minulé (a budoucí) životy? Co Vás k tomuhle bludu vede?

ar*

Ač sám nevěřím v reinkarnaci, nemůžu přesto nijak vyvrátit že není. Kde ,ale berete jistotu , že jde o blud.

krkovicka*
hodnocení

0x
To bude DEJAVU.Člověk má pocit že střípky které viděl,zažil.Jedná se,ale o situace,které mozek zaznamená po částech,něco jako foto a pak je i po několika letech vytáhne a míchá dohromady.laicky řečeno.

milan11
hodnocení

0x

Můžou to být obyčejné sny vyplozené mozkem, můžou to být i vzpomínky na minulé životy. Nebo nejjednodušší řešení: Zajděte si na regresi, tam si na to krásně vzpomenete... Tady je krásně popsané jak to funguje.

www.dragomirecky.cz/novy

Naše podvědomí si pamatuje úplně všechno, co kdy člověk zažil, zahlédl a vůbec o tom třeba už neví. A to včetně toho co bylo před narozením a včetně minulých životů. Akorát že v bdělém stavu k těmto záznamům normálně není přístup. Ale v hypnóze nebo při regresi se dá vzpomenout na cokoliv.

eulalie*
hodnocení

0x

Proč byste měla mít cizí vzpomínky. Umíte si představit, jak vzniká nový život? Jak se vyvíjí mimino? Tak jak by se k vám ty cizí vzpomínky asi dostaly? Vaše tzv. cizí vzpomínky nemusí být nic jiného než jen sny. A vy si vůbec všechny sny, co se vám kdy zdály, nemusíte pamatovat.

milan11

velice jednoduše. Jak vzniká nový život? Početím. A zřejmě právě při početí se do těch dvou buněk dostane duše. Duše která předtím mohla žít už mnoho jiných životů.

Takovej blábol..a duše v kole se objeví tak samo..?

Bunky a duše jsou něco naprosto jiného..

Dovolte věčnou otázku: co je to duše? Kde sídlí během života jedince a kde případně po jeho smrti čeká na to, až se bude moct znova někam vetřít? Pokud bych připustil věčný koloběh duší, kde se berou duše nové? Lidí na světě neustále přibývá, takže logicky musí vznikat nedostatek čerstvých duší. A pokud jsou duše v nějaké rezervě, kde jsou, než na ně dojde řada? Pokuste se mi logicky odpovědět aspoň na jednu z těchto otázek a já začnu uvažovat o tom, že by něco tak nesmyslného jako duše mohlo vážně existovat.

Duse se naleza v brisni dutine. To vi prece kazdej rybar.;)

polinek*

to není duše,ale to rybu vyrovnává ať neplave na boku

morena*
hodnocení

0x

Mám přesně ten stejný ,,problém,,. Myslím si že nejde o sen ale nějakou vsunutou vzpomínku nebo jestli jde o deja vu, to nevim. První co mě u Vás napadlo, byl koncentrák :( . Já mám zase v hlavě od dětství takové menší město usazené v hornaté oblasti plné písku, který je všude. Domky tu jsou barevné, ve větru vlají hadry, semtam zakrslý stromek a lidé jsou tu hluční. Uplně to před sebou vidím.

No a kdysi dávno jsem procházela ve Vídni ulicí kde prodávají zboží turci a židi. Ten závan hluku, vůní a barev mě okamžitě vrátil moji vzpomínku. Poté jsem zjistila že mé příbuzenstvo se nachází i někde v asijských končinách a ačkoli jsem tam nikdy nebyla, vnímám tuto ,,vizualizaci v hlavě,, jako návrat tam.

Možná máte něco podobného *nevi*

mrnousek*
hodnocení

Moreno, kncentrák mě taky napadl...

Jednou se mi v noci zdálo, jak se vidím z pohledu diváka, jak sedím v čekárně se sádrou na noze. Za dva nebo tři dny jsem si zlomila nohu... Mamka říkala, že asi předvídám budoucnost... Jednou se mi také zdálo o písemce z matiky, že budu mít bez chyby. Stalo se to! Je to podivné.. Jednou jsem ve spánku mluvila se svým zesnulým dědečkem. Předával mi náramek. O pár dnůjsem našla ten samý na chodníku.. Nejsem něco jako medium? Cizí vzpomínky, předvídání, ten dědeček... Co si myslíte?

doplněno 14.05.11 17:32:

*koncentrák

morena*

je to zvláštní. Moje teta zase mívá sny o nějakém místě, kde v životě nebyla. Za několik dnů se tam náhodou ocitne a je si 100% jistá že tam předtím nebyla. Je to prostě něco mezi nebem a zemí.

hodnocení

0x

příspěvek moreny mi vybavil "vzpomínku" na takovou větší osadu, plnou bordelu, který je všude... barevné chatrče, vlající hadry, poletující papíry, pobíhající psy, hlučné lidi...a s hrůzou si uvědomuji, že to jsou nejen vzpomínky, ale i současnost a zřejmě i dost dlouhá budoucnost...
Úplně to před sebou vidím...možná řeknete, že jsem magor...

jinak mně třeba závan vůně čerstvě pokosené, na slunci schnoucí trávy okamžitě vrátí do dětství... bohužel jen v myšlenkách... zase některé jiné dotěrné a opakující se sny a představy z dětství se mi po letech podařilo potlačit, možná že i vymazat z harddisku

patronka*
hodnocení

0x

Tohle možná nesouvisí, ale mně se často opakuje sen, že potřebuji v Praze někam dojet, ale všechno je rozkopané a tramvaje i busy a dokonce i metro jezdí úplně jinak, než by měly. Jsou to naprosto živé sny, ale problém je v tom, že když se probudím a potřebuji někam dojet, tak je všechno rozkopané a ...Nedělám si legraci, mně se ty sny zdály v předstihu, než kolem nás začala výstavba tunelu Blanka. To by vypadalo ne na vzpomínky z minulosti, ale na budoucnost, jenže nechci napodobovat Denikena. Jestli se mi budou opakovat nějaké obzvlášť katastrofické sny, dám vědět. Patronka

krkovicka*
Tak o předvitelných snech můžu povídat do nekonečna.Zvlášť o jednom.Ten si budu pamatovat na dosmrti.Jen škoda,že jsem nikomu nic neřekla,jen napsala do deníčku.Za týden se nám stala tragedie v rodině a na chlup to sedělo.

venacz*
hodnocení

0x

Taky se mi to stává. Něco se mi zdá a za čas nevím, jestli to byl sen nebo se to stalo. Nakonec usoudím, že kdyby se mi taková blbost stala, asi bych na to nezapoměl. Něco vydíte ve filmu a z části toho, se vám zdá sen.

doplněno 18.05.11 14:45:

"vidíte", ani nevíte kde až jsem červený :)

georges*
hodnocení

0x

Já to mám někdy podobně

Mám cizí vzpomínky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]