Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozitivní www stránky pro starší

Od: rakave* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Mohu mezi Vás? Zaregistrovala jsem se před pár dny.Ráda bloumám po netu a čtu rady,hledám inspiraci...Mám pár oblíbených stránek s diskuzemi kam nakukuji,ale jsou tam většinou mladé holky nebo maminky na mateřské,které mají jiné starosti než já-žena která se blíží k 60sátce. Určitě budu chodit sem za Vámi,ale máte ještě jiné oblíbené stránky,které dokážou nabít energii,poradit,poučit a hlavně tam chodí starší? Na stránkách pro starší ,které jsem našla já ,se řeší nemoce,starosti,smutky...vím že to ke stáří patří,ale mne to deptá.Zajímám se kosmetiku-hlavně vlasovou,ráda se toulám přírodou,ráda vařím a vůbec se ráda starám o domácnost.Jsem v předč důchodu,mám ještě malou brigádu.no a také mám spoustu volného času tak hledám nějakého koníčka.Takže kam chodíte na príma www stránky? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upřímně říkám, že chodím jenom sem. Tady najdete spoustu příspěvků o vlasech, o přírodě, o vaření a o dalších věcech, které zajímají aktivní lidi. Jsou tady přátelští a chytří rádci, nějakých hádek a hrubostí je tu zanedbatelné minimum a najdou se tu lidi se smyslem pro humor, což je kolikrát k nezaplacení.

Tak vítejte a přeju Vá, abyste se tu cítila dobře.

des*

Třeba vás bude zajímat esoterika.cz/... Je tam mnoho zajímavého.

hodnocení

0x
Vítám Vás... mohl bych opakovat přivítání kolegyně inžinýrky... raději Vám trochu pomohu v orientaci na poradně...Určitý obraz o Poradte.cz si můžete utvořit třeba prohlídnutím si statistiky v současnosti téměř 8200 zaregistrovaných uživatelůkliknutím na kolonku Statistika uživatelů v záhlaví stránky... je tam sice jen prvních sto nejaktivnějších uživatelů, ale jako novinka se dá využít i možnost setřídění podle kritérií... i ta kritéria dokáží dost napovědět...o uživateli se můžete něco dozvědět také i ukázáním na jméno zaregistrovaného autora (jako příklad Autor: hejkal® ) v odpovědi na otázku... po čase Vám bude pomáhat v orientaci o Vaší aktivitě kolonka Moje Poradte.cz ... každá oranžová kolonka je zajímavá...jsme poradna, stačí se zeptat na cokoliv, vždy někdo pomůže...

jokr
hodnocení

0x

Dobrý večer!
Zkuste Vanilku.cz... Snad ještě funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]