Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mohu mezi Vás? Zaregistrovala jsem se před pár dny.Ráda bloumám po netu a čtu rady,hledám inspiraci...Mám pár oblíbených stránek s diskuzemi kam nakukuji,ale jsou tam většinou mladé holky nebo maminky na mateřské,které mají jiné starosti než já-žena která se blíží k 60sátce. Určitě budu chodit sem za Vámi,ale máte ještě jiné oblíbené stránky,které dokážou nabít energii,poradit,poučit a hlavně tam chodí starší? Na stránkách pro starší ,které jsem našla já ,se řeší nemoce,starosti,smutky...vím že to ke stáří patří,ale mne to deptá.Zajímám se kosmetiku-hlavně vlasovou,ráda se toulám přírodou,ráda vařím a vůbec se ráda starám o domácnost.Jsem v předč důchodu,mám ještě malou brigádu.no a také mám spoustu volného času tak hledám nějakého koníčka.Takže kam chodíte na príma www stránky? Díky.
Upřímně říkám, že chodím jenom sem. Tady najdete spoustu příspěvků o vlasech, o přírodě, o vaření a o dalších věcech, které zajímají aktivní lidi. Jsou tady přátelští a chytří rádci, nějakých hádek a hrubostí je tu zanedbatelné minimum a najdou se tu lidi se smyslem pro humor, což je kolikrát k nezaplacení.
Tak vítejte a přeju Vá, abyste se tu cítila dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.