Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim vsechny, kteri maji zkusenosti s praci v nejakem wellnes centru jako konzultant (kosmetika nebo zdrava vyziva) a spolupraci s firmou HERBALIFE. Precetla jsem si na internetu spoustu nazoru (prevazne negativnich) a momentalne se rozmyslim, zda pro firmu pracovat. Mate nekdo zkusenosti s firmou Herbalife? Poplatek za prideleni registracniho cisla je nejakych 3000 a zdravy rozum mi rika, abych od toho dala ruce pryc...
To jeste existuje?
Zdravy rozum by se mel poslouchat. ![]()
Ovsem zdravy rozum nad takovou moznosti ani nedovoli uvazovat. ![]()
Ano, tohle už je dávno pasé. Vzpomínám si, jak mě lanařili do HERBALIFE v roce 1995. A byla to kulišárna. Divím se, že to pořád ještě funguje, už dlouho jsem o nich neslyšela.
Za ty peníze si raději kupte něco pěkného pro radost a najděte si kloudnou práci, kde Vás přijmou normálně, jak se patří a kde nebudete skládat žádné poplaty.
Že je to lumpárna, to dá rozum. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.