Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim vsechny, kteri maji zkusenosti s praci v nejakem wellnes centru jako konzultant (kosmetika nebo zdrava vyziva) a spolupraci s firmou HERBALIFE. Precetla jsem si na internetu spoustu nazoru (prevazne negativnich) a momentalne se rozmyslim, zda pro firmu pracovat. Mate nekdo zkusenosti s firmou Herbalife? Poplatek za prideleni registracniho cisla je nejakych 3000 a zdravy rozum mi rika, abych od toho dala ruce pryc...
To jeste existuje?
Zdravy rozum by se mel poslouchat.
Ovsem zdravy rozum nad takovou moznosti ani nedovoli uvazovat.
Ano, tohle už je dávno pasé. Vzpomínám si, jak mě lanařili do HERBALIFE v roce 1995. A byla to kulišárna. Divím se, že to pořád ještě funguje, už dlouho jsem o nich neslyšela.
Za ty peníze si raději kupte něco pěkného pro radost a najděte si kloudnou práci, kde Vás přijmou normálně, jak se patří a kde nebudete skládat žádné poplaty.
Že je to lumpárna, to dá rozum. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.