Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovat pro firmu HERBALIFE?

Od: kkacenkak* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

prosim vsechny, kteri maji zkusenosti s praci v nejakem wellnes centru jako konzultant (kosmetika nebo zdrava vyziva) a spolupraci s firmou HERBALIFE. Precetla jsem si na internetu spoustu nazoru (prevazne negativnich) a momentalne se rozmyslim, zda pro firmu pracovat. Mate nekdo zkusenosti s firmou Herbalife? Poplatek za prideleni registracniho cisla je nejakych 3000 a zdravy rozum mi rika, abych od toho dala ruce pryc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrkva
hodnocení

0x

dej na zdravý rozum

iz*
hodnocení

0x

Poslechněte zdravý rozum. Začnete-li spolupracovat s firmou s tak negativní pověstí, přenese se částečně i na Vás.

hodnocení

0x

To jeste existuje?

Zdravy rozum by se mel poslouchat. *cteni*

Ovsem zdravy rozum nad takovou moznosti ani nedovoli uvazovat. *nevi*

matrix*
hodnocení

0x

Máte, jak vidno zdravý rozum. Ruce pryč od toho. Boom byl těsně po revoluci a dnes po tom ani pes neštěkne :)

hodnocení

0x

Ano, tohle už je dávno pasé. Vzpomínám si, jak mě lanařili do HERBALIFE v roce 1995. A byla to kulišárna. Divím se, že to pořád ještě funguje, už dlouho jsem o nich neslyšela.

Za ty peníze si raději kupte něco pěkného pro radost a najděte si kloudnou práci, kde Vás přijmou normálně, jak se patří a kde nebudete skládat žádné poplaty.

Že je to lumpárna, to dá rozum. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]