Nejste přihlášen/a.
Má někdo již nějaké zkušenost?Je cena za volání opravdu 2,50Kč a SMS 1,50 nebo je tam něco skryté o čem se nemluví?
nevím proč by to tak nemělo být, každopádně ani těch 2,50 za minutu a 1,50 za SMS není kdovíjak extra, takže bych v tom podraz neviděl.
Já mám paušál 120 měsíčně, mám v tom 100 SMS a 80 minut po překročení mám SMS za korunu a volání za ty 2,50 ale překročím málokdy.
Level 1 | Bleskomobil má ceny hezké, ale kredit má platnost jen 3 měsíce a to je ještě pod 02,tak,že každé 3měsíce si musíte koupit kredit |
to vydeukoval Béna
To nemusí nikdo vydedukovat, to si stačí přečíst:
bleskmobil.blesk.cz/...
hlavně otázky 4 a 7
Taky by mě zajímalo, kde nabízí takový zajímavý tarify. Předpokládám, že jde o nějakou korporátní nabídkou omezenou na vybranou skupinu uživatelů
Zřejmě se jedná o nějaký služební mobil nebo mobil hlášený na firmu? To mám taky u T-mobilu 300 volných minut a net 200 mb za nějakých 350 Kč. Ale pro běžné uživatele je to nereálné si na takový tarif sáhnout. Možná využil nějaké časově omezené nabídky (akce) nebo vyhrožoval odchodem, to se občas poadaří získat tarif, který není v nabídce pokud jste dlouhodobý a platící klient...
Myslím, že je jedno, u kterého operátora virtuální BLESKmobil působí, pokud dodržuje inzerované ceny.
Tarif odečítá po vteřinách, minuta stojí 2,50 a SMSka 1.50 Kč.
Nepotřebujete-li volat ani psát SMSky, stačí kredit dobít jednou v roce (po uplynutí 3 měsíců je číslo aktivní pro příjem). Chcete-li volat, je potřeba kredit dobít každé 3 měsíce.
Dobíjet lze od 200 Kč na terminálech Sazky nebo dobíjecími kupóny á 250 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.