Nejste přihlášen/a.
mám jen dotaz. ohledně reklamace mobilního telefonu.. při třetí reklamaci mi místo účtenky vrátili zjednodušený daňový doklad, kde mi vypsali jen číslo toho aparátu, ale žádnou cenu, nic..jen datum, a podpos s razítkem..reklamace mi prošla, peníze mi mají vrátit a mam si tam zajít v pondělí..ale s tímhle papírem?mají to někde v pc, že ten mobil mi prodali před třemi roky a stál kolem tří tisíc?
Pokud vám dali jen toto, tak ano.
Rozhodně neuděláte chyby kdyz si do nějakých desek vezmete všechny podklady(smlouvy) ohledně aparátu ...
no, to platí..ale vždy se mi znova prodloužila od opravy mobilu...
doplněno 08.05.11 15:26:a smlouvu nemám žádnou...prostě jsem v té prodeně koupila mobil, kde mi již uznali třetí reklamaci, ale ten jeden mi u poslední reklamace sebral účtenku a vrátil mi zjednodušený daňový doklad..ale kdy tento aparát prodávali by asi měli mít v pc, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.