Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koho obdivujete a proč?

Od: neznale odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat koho obdivujete a alespoň 5 důvodů proč?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kuloch
hodnocení

0x

Tchýni:

1)Dokáže vřískat vkuse a nikdy neztratí hlas.

2)Dokáže lítat kolem slepic do noci a beze smyslu.

3)Dokáže dělat, že pořád něco dělá i když nic neudělá.

4)Dokáže dělat vše nejlépe ze všech.

5)Dokáže udělat z pi*oviny životní problém.

6)Když chce, dokáže zhnusit každý den :o))

kuloch: *smich* obdiv zasloužíte Vy, že jste megeru ještě nezabil *smich*

hodnocení

0x

Skvělá otázka, donutila mě přemýšlet nad něčím, co mi vždycky připadalo samozřejmé.

Obdivuji moji matku:

1) Ve svých 74 letech je mnohem modernější než já - např. v oblékání, které já až tak neřeším, maminka je vždycky elegantní

2) absolvovala 2 běhy Akademie 3.věku a chodí na třetí

3) je velmi šikovná - skvěle vaří, peče a má báječné nápady na dárky, které vždy krásně zabalí

4) vždy je dobře naložená a laskavá, i když jí zrovna není nadvakrát

5) vždy je ochotná pro mě udělat všechno na světě

Obdivuji mého manžela:

1) je velmi pracovitý

2) je slušný

3) má rád našeho syna stejně jako mého syna, je ochotný jim kdykoli pomoci

4) vydržel to se mnou skoro 30 let a aspoň momentálně to nevypadá, že by s tím chtěl praštit, stále spolu rádi trávíme čas

5) má rád moji matku (velmi důležité kritérium)

Obdivuji moje děti:

1) přestože každé má jiného otce, mají se rádi, pevně drží pospolu, i když jsou 7 let od sebe a jejich dětství nebylo lehké

2) oba pracují (v dnešní době malý zázrak)

3) oba mě mají rádi

4) oba jsou šikovní, i když každý jinak - starší je velmi zručný, mladší je spíš s hlavou v oblacích a nepraktický

5) kdo jiný by je měl obdivovat, než jejich matka? pro mě jsou dar z nebe

hodnocení

0x

Obdivoval jsem jednoho bývalého skorokolegu, údržbáře v jednom dispečinku. Proč? Pro jeho vrozenou inteligenci, zručnost, vědomosti, za které by se nemusel stydět leckterý vysokoškolák. Znal i věci, které jsem marně hledal na Netu. Základem byl elektrikář, ale rukama uměl prakticky cokoliv. Vedl dětské tábory. Vlastnil autobus a pořádal vodácké zájezdy a výlety pro celý dispečink i s rodinami. Pro děti i dospělé připravoval znalostní a sportovní soutěže. Znal do detailů snad všechna zákoutí republiky. Nemám ponětí, jak to všechno dokázal stíhat *ee* .

Naposled jsem ho po pár letech viděl vloni. Bohužel, má alzheimera, sice mě poznal, ale na mé jméno si už moc nevzpomínal... :(

hodnocení

0x

Obdivuju svého muže a důvod napíšu jen jeden.

Dostal se do bahna, tím, že začal chlastat. Postupně ho vyrazili z práce, přišel o kamarády, rodina se od něj začala odvracet, děti se za něj styděly. Ambulatní léčba nepomáhala.

Za pomoci paní doktorky se nám podařilo po jedné bouřlivé akci dostat ho do Havl. Brodu. Odtud po týdnu putoval do Želivi, kde pobyl asi přes půl roku. Vrátil se nám úplně jiný člověk. Je to už přes 7 let, od té doby se nenapil. Rodina se k němu postupně vrátila a bere ho zase ja prima tátu. Tak hlavně, aby mu to vydrželo. *placni*

Dále obdivuji Káju Gotta.Ne snad kvůli zpěvu, dávám přednost jinému žánru, ae spíš proto, s jakou noblesou umí stárnost. Vždy vkusně upravený, dokonalý oblek i účes. Vedle něho působí např. pan Korn s těmi různými marťanskými anténkami a pracovními brýlemi doslova jako trapný trouba. Chce se co nejvíc zviditelnit, ale právě tyto extravagantní doplňky mu dělají medvědí službu. Takže Kája je dokonale upravený muž v každé situaci. A toho si cením. Jaga.

Ano, to mi připomíná Craiga Fergusona. Strašně moc chlastal (on prakticky od dvanácti let) a jednoho dne chtěl dokonce spáchat sebevraždu. Pil takhle asi dvacet let, nebylo dne, kdy se neožral (později k tomu dokonce přidal kokain). Nakonec šel na odvykačku a je teď asi dvacet let čistý. Sám ale říká, že mu lidi často říkají "Já tě obdivuju, že jsi se z toho dostal", ale mu to vadí. Jeho názor je, že člověk, který tak strašně moc pil a dostal se z toho, si nezaslouží obdiv. Podle něj si zaslouží obdiv ti, kteří prošli něčím dost drsným a pít nezačali, protože pokud někdo do toho spadne (ať už se z toho vylíže nebo ne) není hrdina, ale slaboch, protože na prvním místě vůbec neměl začít pít. Nicméně je to úžasný člověk a lze ho obdivovat i za jiné věci :)

Babuško, Karla Gotta obdivuji od své dospělosti. Když jsem byla mladá, připadal mi "děsný", ale jak jsem dospěla, začala jsem si všímat jiných věcí a uzřela jsem, jaký je absolutní profesionál. Jak poctivě odzpívá každý koncert, netahá si tam žádné druhořadé hosty, nechodí během koncertu odpočívat dozadu a nenechá za sebe zpívat playback. Jak ochotně a obětavě se po koncertech chová ke svým fanynkám. Neoslovuje mě žánr, kterým se zabývá, ale jeho neuvěřitelná píle, kázeň a profesionalita. Ten chlap si za tohle zaslouží obdiv.

hodnocení

0x

Tady ho asi nikdo nezná, ale obdivuju člověka, který se jmenuje Misha Collins.

1. když byl malý, jejich dům vyhořel a rodina se na několik měsíců ocitla na ulici - což ho neskutečně posílilo a stal se z něj člověk, který žije život naplno (např. se jednou schovaný v náklaďáku mezi zeleninou propašoval do Číny, pobyl nějaký čas v Tibetu, celý život (škola etc.) se připravoval na práci právníka, ale když šel na praxi do Bílého domu, tak ho to po chvilce přestalo bavit, tak s tím jednodušše sekl, protože věděl, že život, ve kterém děláte něco, co nemáte rádi, není životem.

2. Je se svou manželkou už přes dvacet let (od střední školy) a miluje ji stále stejně, navíc je naprosto úžasný otec.

3. Pracoval jako tesař a postavil vlastnoručně dva domy - přestože má dost peněz na to, aby si je nechal postavit někým jiným.

4. Klidně na veřejnosti vystupuje v ženských šatech, říká "šokující" prohlášení a prupovídky a je mu to jedno - je stále nad věcí a nikdy neztrácí nervy.

5. Založil vlastní charitu (Random Acts of Kindness), která pomáhá těm, kteří si pomoci sami nemůžou (např. bezdomovcům koupí oblek aby mohli na pohovor, pomůžou rodině postavit barák, zajistí pečovatelskou službu staré paní etc.)

BONUS: má tři záznamy v Guinnessově knize rekordů :)

hodnocení

0x
Obdivuji sám sebe.
1. Že jsem dosud z tohoto kocourkova neemigroval.
2. Že jsem se z těch divných lidí kolem nezblazdnil.
3. Že jsem ještě nezabil svou ženu, která mě občas vytočí k
nepříčetnosti
4. Že jsem dosud relativně zdráv přes to co tu musíme jíst.
5. Že vypadám fyzicky a jsem i psychicky mladší než moji vrstevníci a přitom jsem toho prožil mnohem víc než většina z nich.
6. Že mi ještě nikdo nerozbil hubu když jdem tak namysleny.

buss
hodnocení

0x

Mně vadí to, že po někom něco chceš, ale sama se nevyjádříš, to není fééér!

hodnocení

0x

Obdivuji dvě osoby.

První je moje bývalá učitelka čj. Důvody:

1) Obrovské charisma.
2) Dokázala mě něco naučit.
3) Přivedla mě k divadlu.
4) Je to obrovsky energický a společennský člověk, na rozdíl ode mě.
5) Umí to se mnou, a "dotlačila" mě do mnoha věcí, do kterých bych v životě nešla.

Druhý člověk je můj oblíbený divadelní herec, Martin Havelka. Důvody:

1) Nemá žádnou divadelní školu, přitom na jevišti hodně moc válí.
2) Obrovské, ale fakt mega velké, charisma.
3) Není nafoukaný, dokáže si ze sebe udělat srandu.
4) Jako jeden z mála herců dokáže navázat kontakt s divákem v hledišti.
5) Nikdo nemumí improvizovat lépe než on.

hop®
hodnocení

0x

Obdivuji více lidiček...
... mé kamarády a spolupracovníky, že se mnoiu vydrží kamarádit a spolupracovat i přesto, že jsem docela "exot"...
... mého šéfíka v práci, že se mnou ještě nerozvázal pracovně-kamarádský vztah i přes mé občasné výpadky...
... mého "osobního výčepáka" v mé domovské hospůdce, že mi toleruje občasný "zásek", když zrovna nemám na aktuální útratu...
... moji maminku, že mi toleruje když se ji trošku déle neozvu a nepřestává mne kvůli tomu mít ráda...
... mé "mladší kamarády", že odolávají mým jednoznačně mířeným narážkám a nenchají hezký kamarádský vztah sklouznout k něčemu jinému, možná krátkodobějšímu...
... kolegyňky a kolegy zde na poradně, že vytvářejí tu krásnou pohodu, kvůli které mne baví tu být - nemůžu zapomenout na Admina, který ty chvíle umí "opepřit", ale i to patří k věci... ;)

Všem tímto zde veřejně děkuji ! *slunce*

martin1965*
hodnocení

0x

Václava Havla a všechny, kteří se v sedmdesátých a osmdesátých letech nebáli. Potom v devadesátých letech Klause, který se nebál udělat ekonomickou revoluci a dnes - na to jsem ještě nepřišel.

doplněno 08.12.13 02:06:

A důvody - Havel ukázal že má cenu bojovat a Klaus udržel korunu (to se bohužel dnešním politikům a bankéřům nedaří)

Obdivovat vlastizrádce je při nejmenším smutné :(

fam
hodnocení

0x

Tím je myšlena nějaká osobnost veřejně známá, že?

Tak já Vojtěcha Náprstka (1826-1894)

1. Založil Americký klub dam

2. Založil Klub česých turistů

3. Položil základy etnografickéo muzea

4. Zakadatel České společnosti zeměvědné, předchůdce dnešní ČGS

5. Vznamný mecenáš stavby Petřínské rozhledny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]