Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na levné zaměření pozemku

Od: neon* odpovědí: 3 změna:

Vím, že registrované geodetické firmy to dělají od 4000 tis. za 100m2 - či tak nějak. Ale dá se to sehnat i levněji? Jsou nějaké třeba méně přesné metody (firmy)? Jde mi jen o vyměření 4 bodů v obdelníku na orné půdě. Co mám googlovat, abych našel nějaké levné řešení ve svém okolí? Děkuji Vám :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přijde na to co přesně potřebujete.

Pokud jen 4 body "nějak od sebe vzdálené", nějaký úhel..nebo výšku...pak k tomu stačí člověk s nivelákem a nemusí to být nutně geodet. Pak to určitě nebude stát 4tis Kč.

buss
hodnocení

0x

Ono je také třeba říci, půjde to do katastru, nebo je to jen pro mne...pak vezmu mapu katastru a měřím.

hodnocení

0x

pokud to půjde na zakreslení do katastru tak potřebujete geodeta s kulatým razítkem, pokud chcete si to změřit jem pro vlastní potřebu tak to zvládnete sám stačí elektonické mapy katastru tužka tiskárna a jak je to jednoduché

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]