Nejste přihlášen/a.
Pročítala jsem si dnes o čajích a prý existují i takové, po kterých se cítí člověj jako omámen, má euforii a jé vysmátej. Prostě jako kdyby se zhulil. Nevíte o nějakých? Název tam bohužel nebyl. K nelegálním drogám se přiklánět nechci, chci prostě jen čaj, po kterým by mi bylo hodně dobře. A pak by mě ještě zajímalo, jestli existují čaje, po kterých může mít člověk halucinace.
Děkuju
Uvař si litr čaje s půllitrem rumu, to by pro tvý účely mohlo posloužit.
Jinak čaj krétských horalů, či jak se tomu říká, tady asi neseženeš. Je to prý celkem dobrá směs tamějších bylinek, něco s podobným názvem tam prodávají i v marketech, ale má to účinky asi jako PIGI čaj. Takže nezbývá zas nic jinýho než ten rum.
Nebo - jak už se tady dnes někdo ptal - šalvěj divotvorná. Ale toho bych se spíš bál, to ti časem udělá "díru do mozku".
Z nabídky od Mařenky "s čajomilecky lehce omamnými účinky". Pod tím já si představím, že si pohodlně sednu, natáhnu nohy a vychutnávám si chuť čerstvě uvařeného čaje. Pokud by to mělo opravdu omamné účinky, pak by to bylo na seznamu zakázaných látek aurčitě by se to takto neprodávalo. Účinky, které ty očekáváš jsou většinou pouze při užívání drog.
Recept na výborný čaj ..
Vezmeme nejlepší čaj co máme doma, sáček čaje vložíme do hrníčku, postavíme vodu, až bude uvařená, tak vytáhneme sáček z hrníčku, a zalijeme půl (prázdného) hrníčku vodou , zbytek dolijeme rumem. Podáváme nejlépe teplné a na prazdný žaludek
Á, tak to se omlouvám. Jsem tady zatím krátkou chvíli, a ještě nemám všechny účastníky v paměti. Ale stejně je zarážející, kolik lidí, v různých věkových skupinách, dnes hledá únik z reality, za pomoci halucinogenních preparátů. A abych pravdu řekla, když jsem narazila na Francka, ani se mi nechtělo věřit, že by to psal opravdu nějaký dospívající kluk. Fakt jsem si myslela, že si to vymýšlí nějaký dospělý, který se "baví" tím, že se mu podařilo rozpoutat docela obsáhlou diskuzi. A jelikož jsem také narazila na diskuze ve smyslu tom, že je někdo zaregistrován pod několika jmény, tak mne to spletlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.