Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí, hubnutí, dieta, zas hubnutí atd

Od: georges* odpovědí: 5 změna:

Stala se z téhle všeobecné poradny spíše poradna pro baby, který najednou chtějí zhubnout (pokud možno bez pohybu, jen s práškama)? Nebo ty vlákna zakládá ta samá pod různejma nickama? Jinak to snad ani není možný - z 20 dotazů na jedné stránce se 12 týká tohoto "problému".

Hubnutí, hubnutí, dieta, zas hubnutí atd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Georges, jestli to nebude tim, ze rozezranost a obezita je jednim z predtim problemu lidi*placni*

hodnocení

0x

estli to nebude tím, že se někdo "specializuje" na odpovědi v těchto otázkách, odpovídá na ně postupně a na hlavní straně se pak logicky řadí v rychlém sledu za sebou...

Já jsem díky čtení na Poradte.cz zhubnul už 2kg *smich*

georges*
hodnocení

Tak to asi čtete dost rychle, na rozdíl ode mě. Já naopak přibral tak 5, asi čtu moc pomalu. *cteni*

Možná bych mohl otevřít nějaký nový dotaz na dané téma.

asi bude chyba v tom (psal jsem to pomalu, protože vím, že pomalu čtete) :)

georges*
hodnocení

Ale máte pravdu, koukal jsem na poslední odpovědi u těchto otázek. Nějaká paní na ně postupně odpovídala stejným textem, takže si někdo tímto způsobem shání zákazníky. Což je myslím mimo pravidla této poradny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]