Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovani lodi

Od: ondrej37 odpovědí: 4 změna:

dobry vecer jedu z autem do Calais - Dover za praci do anglie a nevim jestli jsi musim objednat trajekt

nebo to muzu zaplatit primo na miste a jestli musim mit ucet. dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud nebudeš mít rezervovaný trajekt, taky můžeš v Calais dost dlouho čekat - podle momentální situace, rezervace je lepší...

A jaký účet máš na mysli?

doplněno 27.11.12 00:43:

Do GB jsem autem zatím nejel, ale předpokládám, že to bude obdobné - pokud jsem si trajekt zarezervoval předem a rovnou zaplatil, bylo to levnější, než platba na místě, ale jednou jsem to řešil jen rezervací a platil jsem až před naloděním, taky to šlo...

ondrej37
hodnocení

ja jsem myslel ucet na objednani trajektu urcite kdyz jsi to objednam tak to budou chtit zaplatit predem

luke237
hodnocení

0x
Podle jedne stranky jsou tam nejmene 3 spolecnosti, ktere provozuji na teto trati trajekt? *sok*

jabraka*
hodnocení

0x

Syn byl minulý týden v Anglii ale použili tunel.Tedy přepravu vlakovou nakládkou přes tunel.Trajekt není levnější.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]