Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pozná že firma krachuje?

Od: oto000® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den jak se pozná že firma krachuje?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nemá odbyt, nevyplácí mzdy a milion dalších indicií. . .

rnk*
hodnocení

0x

Například faktury platí pozdě nebo vůbec a mzdy vyplácí se zpožděním.

tesyk*

Hi...podle těch faktur by u nás krachovalo 90% firem...

hodnocení

0x

Není zboží. Pracovala jsem jako OZ v potravinářském velkoobchodu, jezdila jsem po vesnicích i městech dělat objednávky, vybírala jsem platby, odečítala dobropisy, vyřizovala reklamace. Bavilo mě to. A VO dobře fungoval, bylo dost zboží a ceny nebyly přemrštěné.

Občas nějaké zboží chybělo. Ale když to byla třeba slaná očka či ananasový kompot, dalo se to omluvit. Jenže pak začalo chybět i běžné zboží, které chtěl každý. Mouka, rýže, sůl. A to už bylo vážné. Zpočátku jsme to omlouvali, jak se dalo, dokonce jsme, považte, občas i zalhali /sůl byla navlhlá, vraceli ji, rýže nebyla pěkná, plesnivá, vraceli ji.../, lidé tedy řekli - vezmu si to příště, ale nové zboží stále nebylo. Po 14 dnech už to nešlo obelhávat, nikdo by mi stejně nevěřil, tak bylo nutno přiznat barvu, že to jde z kopce. Řada lidí si stejně mezitím už sháněla nového dodavatele.

Je to velká škoda, dodnes na tu práci i kolektiv ráda vzpomínám, bylo to tam fajn. Ale, bohužel, ne dlouho. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]