Nejste přihlášen/a.
Achjo nevíte co semnou může být, když vůbec nechci třeba chodit ven, protože mě tam to moc nebaví a je tam nuda.Vždycky jsem byl introvert, ale to mi nevadilo akorát ostatní mě psychicky napadaly jako bych za to mohl, že jsem pro každý divný a to jen proto, že neumim se snima bavit o věcech co je zajímají jenže já jsem se nikdy nezajímal o takový všeobecný veci jako je třeba elektonika,holky... Ani nevím co dělat, proto se zabavuju na Pc jiný smysl asi nemám.Dřív jsem přemýšlel i o sebevraždě, ale nebyl jsem toho schopný asi se toho bojim, protože bych mohl přežít.Napadlo mě totiž dřív skočit z 10patrového paneláku aspoň bych to uš ukončil ten svůj mizerný život.Mám asi na všechno smůlu sám nevím.V ničm si ani nevěřim jsem aspoň rád, že nepotřebuji nějaké povzbuzení jako jsou drogy stejně je to zbytečný.Asi bych se měl zabýt, ale nevím o nějaké bezbolestné smrti.Stejně ve svým životě bych asi ničeho nedosáhl, když se ani nesnažim něco s tím dělat .
Nezlob se na me, ale introvert neznamena pro kazdeho divny a porad vysedavat doma. I introvert muze jit ven, delat nejaky sport, jit s kamosema na pivo. Takovych znam mraky. A nedivim se, kdyz porad jen sedis u pc, ze si pripadas sam.
Ty nemas smulu, tobe se s tim vsim jen nechce nic delat. Sedis na zadku a cekas, az vsechno prijde samo. Nechci byt tvrda, ale jsem alergicka na lidi, co fnukaji, jak nic neumi, nemaji zadny kamarady a zazitky a niceho nedosahnout, a pritom nejsou ani schopni to zkusit! Prestan nad sebou tolik premyslet, stejne to nikam nevede, a zacni s tim neco delat. Nebo cekas, ze ti pohodovy a ruzovy zivot spadne do klina? Omyl. Musis sam chtit a sam se musis pricinit. Zacni delat nejaky sport - pokud jsi introvert, tak ne moc kontaktni, zajdi si do knihovny, kavarny, na vystavu, do prirody, na kolo, brusle, proste delej neco. Cokoli, abys nesedel doma a nelitoval se.
Víte, Jurkusi, kdyby se měli všichni introverti zabít, protože je je nebaví chodit ven, tak je na Zemi hnedka o polovinu lidstva méně. Ano, venku může být nuda, ale zabít se jen kvůli tomu? No tak vás baví počítače, však to je taky zábava. Nejste divný. Spousta lidí poměřuje druhé podle sebe a neberou vůbec v potaz, že každý člověk je jiný a má právo být jiný. Má právo na to, nechodit ven, když ho to nebaví. Když se zabijete, co z toho budete mít? Opravdu po tom tak toužíte? Ve skutečnosti nikoliv, viďte. Určitě jste zvědavý, co vás v životě ještě čeká. Sice píšete, že toho moc nedokážete, když se nesnažíte s tím něco dělat, ale to neznamená, že jste na světě zbytečně. Snad máte nějakou rodinu, která vás má ráda - rodiče? Nevěříte si, protože si necháte od lidí své seběvědomí zmrsknout na minimum. Nedělejte to, važte si sebe, jaký jste. Už to, že nepotřebujete k povzbuzení drogy, je přeci nádherné, ne? Kolik mladý lidí si dodává sebevědomí nějakým tím jointem mariuhuany, či si lupnou něco silnějšího. Ale oni jsou slaboši, protože jsou závislí na své droze. Vy jste silný, protože toto k životu nepotřebujete. Přestaňte se litovat, to nikam nevede. Doporučila bych vás si přečíst knížky od amerického spisovatele Dale Garnegie - napsal: Jak získáta přátele a působit na lidi, Jak se přestat znepokojovat a začít žít. Určitě se v příbězích lidí, o nichž píše, poznáte. A zjistíte, že tím, čím nyní procházíte, prochází hodně introvertů. Na smrt nemyslete, ona stejně si vás sama jednou vyhledá, ale proč jí to ulehčovat? Žijte si svůj život, který máte jen jeden, už se nikdy nebude opakovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.