Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v lednu u moře

Od: octavia* odpovědí: 6 změna:

dobrý den chtela by jsem se zeptat kam by ste em doporučili jet v lednu za teplem tak aby tam bylo mezi 26 a 34 sstupni a zaroven mi to nezrujnovalo peneženku, chceme jet z přítelem ale míst je požehnaně tak by jsem byla ráda za nejaké tipy děkuji mnohokrát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Severní Afrika, tam by se mi nechtělo, Asie je daleko, jižní polokoule jakbysmet, takže co třeba Eilat, Izrael? Pařáky přes 30 tam sice nebudou, ale u moře bude určitě koupatelno.

jezeveckaribsk
hodnocení

0x

ROzhodně doporučuju Dominikánskou Republiku - Puerto Plata. Nádhera!

hodnocení

0x

Na Vase teplotni pozadavky v tomto obdobi jsou jedine -Kuba-Dom.rep,nebo Thajsko,Dubaj-ale to je pouze zalezitost penezenky-ale doporucuji,byla jsem a PARADA!

narf
hodnocení

0x

Levně k obratníku KOZOROHA do Egypta tadovolena.cz/... 25-28*C

K obratnik Kozoroha nejlevneji leda tak na Mauritius.

narf

Nojo, dík za opravu, tak tedy sem (do Egypta, khranici se Súdánem):

Obratník Raka je obratník na severní polokouli na Zemi, který se nachází na 23°27 severní šířky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]