Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všichni..Mám měnší problém se svojí váhou měřím 175cm vážím 45kg a je mi 14let...nevím co stím mám dělat ..Je zdarvé užívat nějáké prášky nebo nějáký neregetický nápoje(tyčinky,apod.)..Má postava je "nechutná"...Malá prsa,malý zadek,žádné boky, samá kost a kůže
...prosím poradtě...Předem děkuji všem za odpověd
Ve 14 letech se postava teprve formuje. Růst není stejnoměrný, v tomto věku jsou zcela normální střídající se období prudkého růstu do výšky a období "vyplňování"hmotou, kdy se růst zastaví. Netrap se, na to je ještě opravdu moc brzy. Můžeš zkusit třeba Nutridrink, který si dáš třeba po obědě, ale je to dost drahé - jeden stojí kolem 50,- Kč. Zkus si z toho všeho nic nedělat, to prostě přejde, a jestli se necítíš dobře, promluv si o tom se svým praktickým lékařem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.