Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím jak to napsat ale když jsem na velké tak jsem si všimla že mám na na hovínku něco a leze to a nevím co to je moc děkuji a ráda bych se zeptatla jestli to jsou červi a zda se to dá léčit
Dojít k lékaři. Třeba taková škrkavka se může později zapouzdřit ve svalu, v oku, kdekoliv. Jeden prášek a máte klid. ![]()
Moc děkuji, ale bojím se jak mi kamarád říkal že mám cukrovku... přitom ale u nás nikdo nemá v rodině cukrovku.. já bych nechtěla přijít o nohy ![]()
Děvče, i kdybys měla cukrovku, tak o nohy nepřijdeš, neboj. Dnešní medicína je na dobré úrovni a o nohu možná přišel kamarádův dědeček. Tam už se k té cukrovce přidají i nemoci stáří, oslabená imunita, špatná hojivost ran, špatné prokrvení a hromada dalších věcí. Ty jsi mladá a i kdybys měla cukrovku, zvládneš to levou zadní.
Ani nemusíš dojít až k píchání inzulínu, někdy se dá udržet pomocí prášků a hlavně dodržením toho, co řekne lékař. Dieta, pravidelná strava, optimální váha, pohyb... Neboj, nic to není.
Za to, jak tě straší bych mu akorát nafackovala. ![]()
Já vám moc děkuji protože já hraji volejbal a také mě to baví, a když mi řekl že příjdeš o nohy a že mám cukrovku tak jsem se z toho rozklepala a dneska jsem nešla ani na trénink já vám opravdu děkuji že i kdybych jí měla tak že se to dá léčit ![]()
Kristýnko klid.
Pracovala jsem v nemocnici a tak nelžu, neuklidňuji jen tak, aniž bych si tím co říkám nebyla jistá. Měla jsem i kamarádku, která brala jenom prášky asi rok a pak ani to nemusela. Jen tedy to jídlo, bez cukru, to se dodržet musí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.