Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi mám červi

Od: kristynakucerova odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, nevím jak to napsat ale když jsem na velké tak jsem si všimla že mám na na hovínku něco a leze to a nevím co to je moc děkuji a ráda bych se zeptatla jestli to jsou červi a zda se to dá léčit

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Vem hovínko a dones ho i s červíkama k Dr. :-D
kristynakucerova
hodnocení

A dá se to léčit? Neumírá se na to?

martinaa*

Muze to byt tasemnice nebo roupi nebo skrkavka, to se leci a neboj, neumira:) Ale co nejrychleji bez za doktorem.

lidus*
hodnocení

0x

Lékař pomůže, první pomoc - myslím, že se lék jmenuje Helmirazin a je volně prodejný. Pokud jste si parazity nedovezl z Afriky tak se jich za pomoci lékaře brzy zbavíte a jistě to nebude smrtelné.

1jara*
hodnocení

0x

Jezte více česneku a cibule, červíci jsou ze sladkého jídla.

kristynakucerova
hodnocení

Moc děkuji jste hodný, kamarád mi říkal že mám cukrovku a že mi uříznou nohy :( mě je 17 let a chtěla bych být zdravá a tedka příjdu o nohy :( dneska jsem dávala krev a v pondělí budu mít výsledky...

marenka*
hodnocení

0x

Dojít k lékaři. Třeba taková škrkavka se může později zapouzdřit ve svalu, v oku, kdekoliv. Jeden prášek a máte klid. ;)

kristynakucerova
hodnocení

Moc děkuji, ale bojím se jak mi kamarád říkal že mám cukrovku... přitom ale u nás nikdo nemá v rodině cukrovku.. já bych nechtěla přijít o nohy :(

marenka*

Děvče, i kdybys měla cukrovku, tak o nohy nepřijdeš, neboj. Dnešní medicína je na dobré úrovni a o nohu možná přišel kamarádův dědeček. Tam už se k té cukrovce přidají i nemoci stáří, oslabená imunita, špatná hojivost ran, špatné prokrvení a hromada dalších věcí. Ty jsi mladá a i kdybys měla cukrovku, zvládneš to levou zadní. ;) Ani nemusíš dojít až k píchání inzulínu, někdy se dá udržet pomocí prášků a hlavně dodržením toho, co řekne lékař. Dieta, pravidelná strava, optimální váha, pohyb... Neboj, nic to není.

Za to, jak tě straší bych mu akorát nafackovala. *bum*

kristynakucerova
hodnocení

Já vám moc děkuji protože já hraji volejbal a také mě to baví, a když mi řekl že příjdeš o nohy a že mám cukrovku tak jsem se z toho rozklepala a dneska jsem nešla ani na trénink já vám opravdu děkuji že i kdybych jí měla tak že se to dá léčit :)

marenka*

Kristýnko klid. *modla* Pracovala jsem v nemocnici a tak nelžu, neuklidňuji jen tak, aniž bych si tím co říkám nebyla jistá. Měla jsem i kamarádku, která brala jenom prášky asi rok a pak ani to nemusela. Jen tedy to jídlo, bez cukru, to se dodržet musí.

kristynakucerova
hodnocení

Já jsem slyšela že to je dědičný je to pravda?

lidus*

Mařenka má pravdu, kamarád jen hloupě straší. Pokud je v rodině diabetes je pravděpodobné, že ho i někdo z další generace má ale 100% to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]