Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda - podmínky, odprac. hodiny

Od: ucina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nikde na internetu jsem žádné informace nenašla, a proto se chci zeptat, nevíte prosím někdo jaké jsou podmínky u brigád? Jaký je rozdíl mezi brigádou a normální prací. Kolik hodin může brigádník (týdně) odpracovat, jelikož jsem slyšela, že nesmí mít více jak 8h/den.

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

záleží, na jakém právním podkladu bude tento poměr uzavřen. zákoník práce nezná pojem brigáda. podmínky budou vždy zakotveny ve smlouvě - DPP (Dohoda o provedení práce), DPČ (Dohoda o pracovní činnosti). omezení 8 hod./den je nesmysl...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

U DPP lze odpracovat max. 150hod/ročně u 1 zaměstnavatele.

Já pracuji na DPČ, poloviční úvazek 18,75 hod/týden. Omezení hodin za rok zde není. Jediný rozdíl oproti ostatním zaměstnancům mám ten, že nemám nárok na dovolenou a na nemocenskou.

hodnocení

0x

učina, mladiství na brigádě nesmí pracovat více jak 7 hodin. Ostatní podle dohody.

"rozdíl mezi brigádou a normální prací." přeci podle smlouvy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]