Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni
Kdyby moje já z minulosti mohlo nahlídnout do budoucnosti nejspíš by mi dalo pořádnou facku.
Nikdy jsem nemívala kolem sebe stovky kamarádů a známých,stačilo mi jich pár,pár těch kterých jsem považovala za opravdové,že jednou spolu všechny budem tlačit kočárky a bydlet spolu v domově důchodců.Bohužel moje sny se vytratily před rokem s posledním zvoněním.
Až potom jsem zjistila že jedna moje kamarádka byla pěkná mrcha,stahovala mě do super párty života plnýho chlastu,alkoholu a všeho možnýho řekla jsem ji NE.
S další kamarádkou jsem přišla na to že vlastně mi přijde že se furt chová jako dítě a řešila věci a mluvila jak kdyby jí bylo čerstvých 15.Takže taky NE.
No a to co mě mrzí nejvic-moje tehdy nejlepší kamarádka.Jezdili jsme spolu na Mácháč,nakupovat,řešily jsme kluky.Tvrdila o mě že jsem jako jeji sestra.Tak jsme se společně dostaly na nástavbu.Jenže já nejsem až tak moc ctižádostivá zřejmě,pracovala jsem 12ti hodinovky,bylo to dálkově a navíc věci jako matiku apod mě neměl kdo doučovat tak jsem po měsíci zkončila s tim že tam ještě chodil jeden kamarád,takže jsem ji tam nenechala jak kůl v plotě.Bylo to v říjnu a ten den mi řekla že jsem ji zklamala a i její mámu že mi věřily že to dám.Rozloučily jsme se cca do března jsme o sobě nevěděly,protože ja myslela že je na mě naštvaná a ona si asi myslela to samý.Potom jsme byly asi 2x na kafe,všechno ok.Jenže! ona si mezitím našla kluka.A ta když měla vždy kluka tak ho upřednostňovala před vším.Měly jsme kolikrat něco dohodnuté dlouho dopředu a ona to prostě zrušila protože zrovna chce být se svym miláčkem kterého 1den neviděla.Takže ted má jeho a já?Od března o ní opět nic nevím,Přála jsem ji v červnu k narozeninám,odpověděla o 2 dny později že děkuje.Zapomněla na můj svátek,což nikdy neudělala vždy byla první kdo mi přál.Nechci být malicherná jako ona mi nepopřála to je mrcha ale zamrzelo mě to,že svoji nejlepší kamarádku odstavila na druhou (kéž by na druhou)kolej ze dne na den kvuli klukovi co znala ani ne měsíc.Takže nic.
Další kamarád mi tvrdil že mě miluje a potom co jsme se rozloučili ve škole,mě viděl jen jednou a ted jsou pro něj přednější jeho kolegové.
A takhle můžu pokračovat s dalšíma lidma.Když jsem si konečně myslela před 2měsícema že jsem si našla vážně opravdový dva kamarády,jeden mi napsal že mě miluje a ten druhej mě chce na sex a když jsem je oba dva odmítla,prostě mi přestali psát,když jsem napsala že půjdem ven tak oni jojo a skutek utek.
A ted můj problém,Nevím jak dlouho ale holkám už nějak věřit nechci a hlavně je bohužel beru jako KONKURENCI.naprosto nesmyslně a ani kolikrat nevim o čem se s nima mám bavit.
Za to s klukama si rozumím vážně perfektně ale v 99%potom se mnou chtěj spát nebo chodit,což já nechci tak to zbívající 1%mě pošle hned do prdele.Přitom bych si tak moc přála kamarádku-jednu jedinou opravdovou,jako z filmu a prostě nemůžu.Nejsem s holkama vůbec uvolněná.Už lidem nevěřím.Nevěřím že mě opět někdo z těch,do kterých dám důvěru nezlomí.
Nevěděl by někdo kromě chocholouška co s tím?nebo jestli máte podobné příběhy?
Děkuji
Zbyl mi jenom jeden kamarád,který tu pro mě vždy byl když jsem potřebovala,jen se mu ted trochu vyhýbám protože má novou holku a já v srpnu zjistila že ho začínám mít ráda-což nechci
Dopis je dlouhý,pravda, ale až na tu jednu ostudnou hrubku se mi zdá, že jsi inteligentní dívka. Co Ti poradit?
Máš pravdu, že holky v sobě často vidí konkurenci, bývají třeba i falešné. Ale Tobě přece o konkurenci nejde. Na co ty kluky vlastně chceš? Jsi už ve věku, kdy bys mohla mít nějaký milenecký vztah, mít někoho ráda, na někoho se těšit...Proč nechceš?
Pokud se s Tebou chce kluk jen vyspat, chápu, že ho pošleš kamsi. Také by se mi to nelíbilo, ale aspoň je upřímný a Ty víš, na čem jsi.
Ovšem, když se Ti někdo svěří, že Tě miluje, už jde o něco hlubšího. Proč cit neopětuješ? nelíbí se Ti, není příjemný, hezký? Nebo jaký máš důvod?
Víš, život rychle uteče, ani se nenaděješ. Vzpomínám, jak jsem šla poprvé do školy, jak jsem zvládala taneční - a najednou mi důchod klepe na dveře! A nemá cenu ho promarnit. Tak dlouho budeš vybírat a nebudeš vědět, kterého, až zůstaneš sama. A věř mi, je to smutné. Hodně lidí sice tvrdí, že jim to tak vyhovuje, ale uvnitř je jim jistě smutno bez rodiny, bez nejbližších.
Rozhlížej se po světě, ještě máš čas a pokud se Ti nějaký kluk vyzná ze svých citů,popřemýšlej o tom, zda by nestálo za to je opětovat. Vím, o lásce se nepřemýšlí, ta buď přijde nebo ne, ale když by zájem ze strany mužů byl, proč do toho nejít? Zkus to a uvidíš. Lepší trávit čas sprima klukem, než někde s kamarádkami drbat. Jaga.
Děkuji Vám za odpověď.
Ve vztahu jsem se zklamala a zatím nikoho nehledám,nemám ani nějak o žádný vztah zájem.Proto by se mi hodila kamarádka s kterou bych mohla trávit čas a měla jen tak někoho prostě ráda.Obecně si s klukama víc rozumim než z holkama,tak právě na to je chci,jenže mi to nevychází.
Neopětuju protože k nim necítím ani chemii,ani lásku a lámat to přes koleno vážně nebudu,až jednou přijde tak přijde.Ale nechtěla jsem rozebírat to proč ty kluky odmítám nebo ne,jestli přebírám až moc můj primární problém jsou právě kamarádky
Jani, nezlob se, ale obsah tvého psaní je jako od děvčete ze sedmé třídy. Ty ale nejsi dítětem, ty jsi mladá žena! Už si nemůžeš hledat kamarádky. Už si musíš najít svou životní cestu a svého partnera nebo partnerku. A na té cestě najdeš nebo také ne, přátelé, kteří mají stejné zájmy a stejný náhled na život. Prvoplánově hledat kámoše, to v tomhle věku už dost dobře nejde.Jako děti jsme s kamarády vymýšleli, co budeme dělat. Jako dospělí máme svůj život, svou cestu a s kamarády se setkáváme proto, protože mají podobnou cestu a rozumíme jim a oni rozumí nám. Možná to tak vaši známí mají právě tak a vy ne. Proto to rozčarování. I před nejlepším kámošem má partner a rodina, v normálním životě, přednost. V situacích, kdy nás kamarád opravdu potřebuje, rodina i partner to chápou a ustoupí.
Nesmíte přešlapovat na místě a hledat nejlepší kamarádku, ale musíte jít dál a po cestě ji určitě potkáte. Ale zase jen na chvíli, jen potud, pokud budou vaše cesty souběžné. Pak se rozdělí, každá půjdete svou cestou, o sobě budete vědět, budete vzpomínat, ale cesty vás zavedou jinam. Život to tak chce!
Všimla sis, že jsem napsala . . . . najít svého patnera nebo partnerku? Je docela možné, že sis neuvědomila, že se ti muži, kluci, nelíbí. Díky výchově a díky postoji společnosti, sis nepřiznala, že jsi kapičku jiná, že na mužské nejsi, ale že se cítíš dobře se ženami. Že bys byla šťastná ve vztahu s dívkou. Je docela možné, že k takovému poznání a přiznání, hlavně sama sobě, příjdeš. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.