Nejste přihlášen/a.
dobre rano vsem, chci se zeptat, zda nevite nekdo o nejake levne cestovce... chtela bych do parize, pro 2 osoby, asi tak cca na 5 dni a to co nejlevneji...asi autobusem
dekuji za rady
Já jsem byla na tomhle zájezdu cebus.cz/...
Vše bez problému, maximální spokojenost. Záleží co si přesně představujete pod pojmem "levně"
Na 4 dny se dají sehnat zájezdy i do 3 000 Kč. Záleží na tom, který termín chcete vyrazit, jestli chcete stravu, co všechno chcete vidět a odkud chcete vyrazit.
Pokud pojedete se Student agency a lístek si koupíte minimálně 30 dní dopředu a mimosezonu (tedy ne v červenci a srpnu), tak dáte za zpáteční jízdenku 1690,- z Prahy a zpět. Cesta trvá cca 12 hodin.
Za téměř ty samé peníze určitě seženete na nějakém zahraničním serveru i ubytování, pokud nebudete trvat na hotelu a klimatizaci. My byli v hotýlku, kde byl každý den úklid a výměna ručníků, internet zdarma, jen spousta mladých, kteří nebyli zrovna tiší. Obědové menu 12 až 18 euro, podle toho, jak jste nároční (v ceně hlavní jídlo, nápoj, dezert). Každý den jsme jedli jinde, podle toho, co jsme potkali a co se nám líbilo. Na kávu jsme chodili do Starbucks cca za 4 eura.
Ceny jsem uvedla pro 1 osobu.
Na podzim chci vyrazit znovu. Jinak spousta zahraničních galerií prodává vstupenky online a posílá i do čech, ty fronty jsou někdy příšerné. Pokud budete chtít navštívit Louvre, tak stačí stát před dveřmi max hodinu před otevřením. V itálii dokonce je možnost za příplatek 2 eura mít rezervovaný čas vstupu extra vchodem se zaručením, že nebudete čekat Takže rozhodně doporučuji navštívit internetové stránky všeho, co chcete navštívit a pozjistit dopředu, co se dá.
Ještě jedna zajímavost na silvestra byla MHD zdarma a metro jezdilo déle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.