Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít pro dvojí občanství?

Od: aranka91 odpovědí: 3 změna:
Ahoj chci mít dvojí občanství, ale nejsem si jistá kam přesně zajít ma s tim nekdo zkušenost? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud Vam jde o obcanstvi CR + nejake dalsi, tak pozkejte po 1.1.2014.

Vstoupi v platnost novy zakon o statnim obcanstvi, ktery v mnohem nabyvani dvojiho obcanstvi uvolnuje.

Obcanstvi CR se zada u krajskeho uradu, obcanstvi jinych statu se zada u prislusnych uradu jednotlivych cizich statu.

aran91
hodnocení

Jde mi o občanství ČR + DE.. Mam to jednodušší jelikoz mi postačí podpisy od prarodičů kteří mají DE občanství jen mít ty papíry :)
lindaf*

Dobrý den, já jsem si to vyřizovala na ambasádě v Praze, nevím jak je to teď, byla jsem tam už před notnou dobou. Když to nevyřídíte tam, poradí Vám kde se to zařídít dá.

Dozazy můžete směřovat zde, jsou tam příjemní a docela i ochotní :)

prag.diplo.de/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]