Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o tomto destil. přístroji?

Od: marihuan* odpovědí: 8 změna:

Co si myslíte o tomto destilačním přístroji?

Vyplatí se koupit za danou cenu?

sbazar.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

Chyba je, že to není z mědi. Měď je katalyzátor.

doplněno 30.10.13 00:09:

Taky se tam píše o přetlakovém ventilu, ale není vidět. Asi chybný překlad z polštiny. Takže při selhání termostatu (otázka času) je z toho bomba schopná zbořit dům.

hanher*
hodnocení

0x

Už jen ty dráty, co vedou k ohřevu, vypadají "životunebezpečně", o celkovém zpracování ani nemluvě.

hodnocení

0x

O kvalitě zpracování se vyjadřovat nebudu, na pohled se mi zdá v pohodě. Co se ale týká elektrického připojení, přerazil bych za něj "výrobci" pazoury. Je jen otázka času, kdy Vás to majzne přes prsty. Moje rada - předělat, nebo nebrat. Jde o život.

marihuan*
hodnocení

a co tenhle stroj?

dum.bazos.cz/...

Nebo můžete dát tip, kde koupit kvalitní cca 50l palírnu? Na elektřinu nebo plyn.

rnk*

No, alespoň tam jsou ty pojisné ventily, tak nevyletíte do luftu.,

Mimochodem už po vás jdou celníci.

doplněno 30.10.13 12:34:

Ne, jen si vás dají do tatabáze pozdějších kontrol nelegálního pálení.

marihuan*
hodnocení

Proč by po mně někdo šel? jen se o to zajímám...to není trestné...ani koupit to není trestné přece.

doplněno 03.11.13 21:24:

Co říkáte na tohle?

sbazar.cz/...

marihuan*
hodnocení

rnk*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]