Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o systému sázení na určitou barvu a když padne ta druhá tak vsadit dvojnásobek dokud nepadne tak vaše? Zajimají mě vaše názory nebo zkušenosti, podle mě tento systém funguje, ale myslím si, že online kasína to vědí a že to mají nějak ošéfované.
tak si to zkus nanečisto. můžeš vyhrát hodně, nebo můžeš také hodně prohrát. je to sázka padesát na padesát. to je jednodušší vsadit na sport. utkání s kurzem 2 a máš tam papírově potencionálního vítěze.
No 50 na 50 to v podstatě není, jenomže každou sázkou se to zdvojnásobuje, jako určiě 100% by to fungovalo kdyby tam člověk měl vklad milion a víc, ale to rozohdně nemám. Na nečisto jsem to zkoušel a 13x za sebou padla jedna a ta samá barva a to je mazec 1+2+4+8+16+32+64 euro atd atd...takže z toho usuzuji, že ten systém, ty kasína mají ošéfované, nadruhou stranu na netu je mraky lidí, kteří píšou že tím vyhrávají, ale kdo ví...
Je tam omezen maximální vklad. Jinak systém funguje. Ale když ti to několikrát posobě nevyjde a půjdeš porád nahoru se sázkou (2x) a dosáhneš max. vklad, tak smůla...
Probíralo se to zde několikrát, třeba tady
Z obou diskuzí a z odkazů v nich se dočteš, proč tento sytém nemůže dlouhodobě fungovat. Casina to ani nemusejí mít "ošéfované", počet pravděpodobnosti se po nějaké době uplatní se železnou jistotou.
P.S.: "... na netu je mraky lidí, kteří píšou že tím vyhrávají ... "víš co je na internetu cypovin a nenápadných reklam?
s chutí do toho, funguje to bratranec takhle před 2 rokama taky před vánocema tam nechal 9 tisíc - 3x po 3000 s tím,že teď už to přece musí vyjít :D
ani bych se nedivil, kdyby ty kecy o tom že to funguje, rozšiřovali po netu majitelé těch kasín .)
je to ten systém. to jsi špatně pochopil. poslal 100E, prohrál je všechny. a pak ještě 2x 100E. Systém je jasnej, ikdyž tenkrát se začínalo na 50 centech. Vsadíš na červenou, padne černá, vsadíš 1E na červenou - černá, 2E na červenou-černá,4E na červenou...
prostě systém kterej nemůže fungovat, jinak by takhle "vydělávali" všichni a majitelé kasín přišli na buben.
VÝSTRAHA!
Včera jsem se dozvěděla, že můj zeť, kretén s vysokoškolským titulem, hraje ruletu na internetu. Paráda, zatím víme "jen" o 3 milionech dluhů, rozpůjčováno má všude možně a dokonce i od lichvářů. Jedno děcko má a druhé dcera čeká v březnu. K těm dluhům i vybral účet do koruny, vybral stavební spoření a pán Bůh ví, zda je to vše. Co dodat ač dcera o ničem nevěděla je majitelkou půlky dluhů. Chcete ještě něco vědět? Já už ani ne, jsem těsně před zhroucením! teď je s manželem u právníka na radu, rozvod? urychleně rozdělit spol. jmění manželů. On je totiž nasraný, že má perfektní systém a nikdo s nim nechce hrát, do rána by to měl zpět a my se bojíme, že ještě stihne nadělat dluhů víc. Pokud vás zajímá za jak dlouho byl schopen udělat dluh tak mě vyděsilo, že za pouhé 2 měsíce! Nespím, nejím,kdyby to pomohlo zabiju jeho a pak hned sebe!
Tak a teď jděte klidně hrát, jde o hovno, celá rodina budou žebráci ale vy budete redy. Už tu nedám jedinou radu, že mě toto potká jsem si opravdu nemyslela ani omylem.
Tenhle systém samozřejmě funguje naprosto spolehlivě! Žel jen do té doby, než ti dojde cash nebo narazíš na sázkový strop. Převedeno do řeči čísel. Vsadíš 10, 20, 40, 80, 160, 320, 640, 1280, 2560, 5120... a to už jseš v prdeli, protože všude je limit max. 5000...a to se ještě nebavíme o vsázení v eurech, kde bývá strop už kolem 500...takže tak.
Tady máte simulátor systémů rulety: icasina.com/...
Krátkodobě se vám může dařit, ale časem vše prohrajete... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.