Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem narazila na tuto stránku:. sussirouletteblog.com/... Máte s tím někdo zkušenosti a co si o tom myslíte? Nebo máte zkušenoti s nějakým z uvedených kasín nebo jiné zaručené tipy ja vyhrát v kasínech? Děkuji předem
V kasine lze vyhrat bud se stestim, coz se tu a tam stava a nebo podvodem. Coz se tu a tam stava.
Nevim, co je na one strance, blokuje se mi to tu, pokud jde ale o nejaky zaruceny matematicky podlozeny zpusob, jak vyhravat v rulete, pak je to zaruceny zpusob, jak ve skutecnosti prohrat.
a uuuž je to tady zas Jedná se o systém Martingale, několikrát probíraný i tady na poradně, třeba zde: poradte.cz/... V textu i v odkazech je vysvětleno, proč tento systém nemůže dlouhodobě fungovat.
Taky jsem si to ozkoušel... První den (hodina hraní)...výhra 12 000 Kč, druhý den (0,5 hodiny hraní) prohra 8 000 Kč, vícekrát jsem nehrál...zisk 4 000 Kč, ale kdyby nezvítězil zdravý rozum, tak člověk přijde i o kalhoty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.