Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhrát v kasíně?

Od: lajk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nedávno jsem narazila na tuto stránku:. sussirouletteblog.com/... Máte s tím někdo zkušenosti a co si o tom myslíte? :) Nebo máte zkušenoti s nějakým z uvedených kasín nebo jiné zaručené tipy ja vyhrát v kasínech? Děkuji předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V kasine lze vyhrat bud se stestim, coz se tu a tam stava a nebo podvodem. Coz se tu a tam stava.

Nevim, co je na one strance, blokuje se mi to tu, pokud jde ale o nejaky zaruceny matematicky podlozeny zpusob, jak vyhravat v rulete, pak je to zaruceny zpusob, jak ve skutecnosti prohrat.

koukolik

a uuuž je to tady zas :) Jedná se o systém Martingale, několikrát probíraný i tady na poradně, třeba zde: poradte.cz/... V textu i v odkazech je vysvětleno, proč tento systém nemůže dlouhodobě fungovat.

duschan*
hodnocení

0x

Taky jsem si to ozkoušel... První den (hodina hraní)...výhra 12 000 Kč, druhý den (0,5 hodiny hraní) prohra 8 000 Kč, vícekrát jsem nehrál...zisk 4 000 Kč, ale kdyby nezvítězil zdravý rozum, tak člověk přijde i o kalhoty...

zajixxx*

Taže hrát do první výhry a pak se na vo vy...t, kaže je jedno jestli jdete hrát automaty nebo kasíno...

Nechcete zkusit raději poker?... ta máte šanci cle vlastních schopností změnit průběh...

noviny*
hodnocení

0x

Na hrách typu ruleta se nedá nikdy v dlouhodobém měřítku vydělat.

Jak už zde bylo řečeno jinou možností je poker nebo sázení na sport, kde můžete svými schopnostmi ovlivnit výhru.

Upřímně bych vám však doporučil se na hazard vykašlat. Hazard není proto, aby vydělávali lidé, ale kasína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]