Nejste přihlášen/a.
Kde kupujete povlečení a prostěradla? chtěla bych nějaké saténové povlečení. Kdyžtak doporučte, ale něco do 2.000 Kč za kus, dražší mi přijdou vyhozené peníze.
Opravdu chcete saténové? Měla jsem ho a byla jsem z něho nešťastná. Když bylo nové, bylo skvělé. Po několika praních už tomu tak nebylo. Navíc, ostřejší kůže, nehet, zatrhává a nechává stopu. Uvažuji, kdybyste byla v balíku, nakupovala byste u značkového prodejce a neptala se tady. Tedy vyvozuji, možná blbě, že si kapku nevíte rady. 2.000 za kus, to mi příjde jako horentní suma. :D Je dobře mít doma více sad povlečení a nestřídat jen dvě nebo tři. Zajtěte kamkoliv do obchodu a sáhněte si na kvalitní bavlněné, krepové, flanelové, mako žerzejové povlečení.
Totéž platí o prostěradlech. Froté jsou fajn, pokud jsou opravdu kvalitní a jsou nová. Lepší je žerzej, nešmrdolcuje.
Dobře jsem koupila v Tchibo- žerzejové povlečení a také krepové. V Ikea bavlněné a flanelové, v Jysku bavlněné a flanelové. Na netu takové věci nekupuji, já musím vidět a sáhnout si.
Já kupuji povlečení a prostěradla v Ikea. Mají tam bavlnu i flanel, také len. Jsem pro přírodní materiály. - pt
Zkuste se podívat na tento e-shop. Nabízí velmi luxusní povlečení. my jsme naprosto spokojeni. Mohu jen doporučit. stella-ateliers.cz/...
Týýý jooo! To jsou pálky! To jsou ceny! Škoda, že jsem tiskárnu na peníze zrušila. Teď by se hodila!
Je pravda že ceny jsou vyšší, ale nakoupila jsem si 3 povlečení které točím pořád dokola a už ho mám několik let. Kdysi jsem koupila na internetu krásné a levné. Dala jsem si ho předtím vyprat a celé se mi sepralo. Původně bylo černo bílé a po vyprání celé šedé (černá se seprala a bílá obarvila) ačkoliv jsem prala přesně podle návodu. Raději si tedy připlatím a vím, že několik dalších let nemusím koupit vůbec nic.
Zdravím, mám dvoje povlečení a deku od této firmy jimitextil.cz/... a jsem velmi spokojená. Osobně preferuji bavlnu, kamarádka má bavlněný saténa nemůže si ho vynachválit. Ceny, myslím, vcelku dobré, nádherně se v tom spí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.