Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám fotku z googlu

Od: hledacka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,potřebuji pomoc.Hledám fotku,kterou jsem si stáhla na googlu.Chci se podle té fotky ostříhat,ale můj bratr mi ji smazal.Na té fotce byla mladá holka,vlasy hnědé na ramena s patku a trochu se u toho ksichtila.Měla na sobě bílé tričko s černými pruhy.Prosím pokud tuhle fotku najdete dejte prosím vědět!Předem děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

corp
hodnocení

0x

kdy ji odstranil? Pokud je to teď někdy něbo několik dnů a nebyly stahovány nové fotky použijte program Recuva. Obnoví smazané soubory. Hlavně fotky.

hledacka
hodnocení

To už jsem zkoušela.

hodnocení

0x

Otevřít google, vyhledat hair popřípadě nějaké další slovo které hledání upřesní a kliknout nahoře na obrázky...

Poté je možnost probírat se cca miliony účesů...

mata97*
hodnocení

0x

Myslíte tuto?

google.cz/...

zabu
hodnocení

0x

No, jestli alespoň přibližně víte, kdy jste ji stahovala, zkuste pohledat v historii prohlížeče. Pokud nemáte nastavené mazání historie po určité době, pravděpodobně ji tam budete mít. Použijte hledání v historii podle názvu(části názvu) té fotky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]