Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci poradit nějakou online hru

Od: lukas233* odpovědí: 13 změna:

Ahoj chci se zeptat na nějakou úspěšnou online hru jako je třeba metin 2 , World of Warcraft , Lineage2 něco podobného .. Děkuji .

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fesak*
hodnocení

2x

Aion skus a nebudeš litovat

niuseg

tanky online su najlepsie tankionline.com#friend=01/...

zajixxx*
hodnocení

1x

4Story, runescape.com ... je jíh hodně ale WoW je vždy naprvní místě :)

doplněno 12.03.11 15:34:

mmogames.cz/...

pizur*
hodnocení

0x

Zkus DAMORII je to dlouha strategická hra pro lidi kteří mají trpělivost.

strka007*

TAke aion je bezvadná hra :) ale jak už je tu předepsane wow vítězí ;)

lukas233*
hodnocení

Mno , wow sem nikdy nepustil mám vždy problem s patchema .. Ale díky

xxx*

Zkus se podívat na TERA online sice ještě nevyšla, ale už se na to všichni třesem. www.teraportal.cz

ruprecht
hodnocení

0x

Já hraju Travian

travian.cz/...

strka007*

-to je nanic -skus bitefight

re*
hodnocení

0x

Dřív jsem hrál Divoké kmen. www.divokekmeny.cz

lukas233*
04.05.11 14:02
hodnocení

to hraju

blackwoolll
hodnocení

0x

Ahoj, jestli chces oprapvdu neco dobryho tak si stahni tohle: worldoftanks.cz/... - je to MmoGPG, realne bytvy tanku az o triceti lidech, ta hra je stara sotva tri mesice...:))

fesak*
hodnocení

0x

Aion! zahrej si aion.Mužu strašně doporučit je to velice výborná hra od NCsoft stejně jako lineage 2.Na officiální stránce je to asi placené nevím,já hraju na gamezaion.com/... Velmi dobrý server sice jsou tam Amíci ale máme tam Guildu samí češi jsou to borci poradí..atd. je s nima i domluva,legrace prostě super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]