Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auticko- co byste mi poradili?

Od: bartas* odpovědí: 2 změna:
Dobry den. Stavim synovi takovy auticko z merkuru. Mozna vypadam jak blbec, ale bavi me to. Chci se zeptat jestli nevite tak to jako "vytunit". :DD treba nejake svetla, neco na tu strechu. Posilam foto. Je tam i na co bych nejake elektronicke veci napojil. Dekuji.
doplněno 27.10.13 19:44: Jsem na mobilu a nejde mi sem pridavat obrazky. Pridam zitra odpoledne.
doplněno 28.10.13 20:44: Tak posilam fotky. :)
výtka
Upozornění od sys hejkal 27. 10. 2013 19:37:41
m.poradte.cz/...
Jak vložit obrázek?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zatím jenom poznámka, že stavět ze stavebnice Merkur není vůbec blbost, ale naopak.

Až bude synek větší, měl by to dělat sám, protože získá zručnost, pojem o technice a musí se u toho i přemýšlet. A na tu fotku jsem zvědav. Zdravím!

Příklad "hraní si"dospělého člověka: merkurtoys.cz/...

bartas*
hodnocení

Snad ted uz to poslat pujde. :)). Jinak dekuji za reakci. Mate pravdu. Myslel jsem tam dat treba nejake osvetleni, motor atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]