Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Lost - Ztraceni

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Právě jsem shlédla poslední díl VI. části a mám pocit, že jsem se asi taky ztratila. Tolik ztraceného času s nejrůznějšími zápletkami , čekáním na to, co se vlastně stalo a teď nevím, na to, že je to nejlépe hodnocený seriál USA mi to ten konec připadá jako naprosto nemožný, nevím, co se vlastně stalo, co chtěli autoři říci těmi pohyby v čase, co je skutečnost a co se vlastně ztroskotancům stalo. Uvítám Vaše názory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anges*
hodnocení

0x

Hezký den ... ano v některých situacích ste opravdu ztraceni... :) zůstane vám hodně nezodpovězených otázek to právě autoři chtěli docílit :) Dokoukal jsem to... :D v některých dílech už jsem ztracený nebyl.. byly jednotlivé díly zaměřenou na jednu osobnost třeba Desmond nebo Jack či Herly... najdu jeden odkaz, který mně všechno vysvětlil a kde je to popsáno co tí všechno chtěli autoři říci... (jiank ze začátku sjem si ymslel, že to bude pěkná hovadina, ale později z toho vyšlo, že to je slušně dobře promyšlený seriál, který je supr)

hodnocení

0x
Já jsem v práci takže si konec dám až zítra ale co jsem četl recenze z doby kdy měla šestá řada premiéru tak autoři údajně přiznali že se za půlkou rozjeli moc do šířky a pak jim dalo moc práce svázat všechny nitě do kupy tak aby konec vůbec dával smysl.
Nám více méně ateistům pak navíc ještě unikají souvislosti spojené s některými jmény osob které jsou původem z bible takže máme ještě menší možnost pochopit co tím asi tak chtěl autor naznačit :(
Musím ale smeknout před tím jak se tvůrcům dařilo v tak dlouhém seriálu udržet napětí. Kromě pár dílů kdy lítali časem, seriál neměl hluchá místa.
hodnocení

No já taky uznávám, že se autorům podařilo dlouho nechat diváky v napětí, ale nějak se nemohu smířit s tím koncem, kde se všichni setkají a dovědí se, že jsou mrtví, takže jsem to chápala tak, že to byly jakési vzpomínky na ten ostrov, ale absolutně nechápu, proč se tam tak lítalo v čase a vlastně už vůbec ne, co byla skutečnost a co sen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]