Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název obchodu s potravinami

Od: maxova odpovědí: 16 změna:

Dobrý dem, chytsám si založit internetový obchod, kde budu prodávat své výrobky z pedigu, decoupage atd. jen stále vymýšlím jméno...v logu mám potkana, jelikož potkany chovám...máte nějaký nápad s toutou tématikou? Mě zcela neoriginálně napadá

U pana potkana

U krysích ocásků

..nevim...tápám...poraďte prosím

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

maxova, je to samozřejmě, vaše věc, váš podnikatelský a umělecký záměr, ale já bych si nikdy, nikdy nekoupila nic tam, kde je v logu potkan. Spojí se mi v hlavě s hovínky a čuránky, které bývají ve sklepě, olysalým ocasem a taky s jedem. To je totéž, jako byste na reklamě na cukrárnu měla exkrement. Nikdy bych za obrázkem potkana neviděla krásné materiály a výrobky, které voní čistotou a novotou. *hi* Omlouvám se vám, ale chápejte, každá věc asociuje něco. A vy potřebujete, aby se jméno a obrázek firmy spojil v to, že všechny ženy a dívky začnou svrbět prsty nedočkavostí vyrobit něco krááásného. Při pohledu na obrázek potkana to bude touha dokoupit stelivo a čistící prostředek. A taky mi osobně, promiňte, mi to připomene, že rukama, ve kterých jste před chvílí držela potkana *blee*, mě obsluhujete. *andel* Vím, že své zvířátko milujete, že je čistotné, inteligentní a já nevím jaké, ale pořád je ve mně odpor k hlodavci silně zakořeněn tak, jako u spousty žen.*jasne* A trošku si pohrát s obrázkem sešívané deky a do té namontovat o co se jedná. O čem váš obchod je?!

poseidon*

Babkozav, výstižnost Vám neupírám, ale popsala jste vlastně jen své temné předsudky.

k tomu musím přitakat.

Jasně že jo. Svoje předsudky, svoje zkušenosti. A vy píšete o tom, co jste sám nezažil nebo nevymyslel? Ne. Píšete svůj názor. ;) Navíc, já se za něj omluvila.

doplněno 11.03.11 16:42:

Ale nevím, jestli temně :D

lidus*

babkazov máte pravdu, budu-li hledat výrobky z pedigu tak stránka ozdobená hlodavcem zcela jistě nebude ve mě evokovat zboží co poptávám i kdyby to byl krteček v modrých kalhotkách. Do loga bych dala jeden krásný výrobek, zrovna koukám na košík protažený do krku a hlavy labutě vyraběli ho nevidomí a je moc hezký.

lidus*

babkazov, přesně takle jsem to myslela, líp bych to nevyjádřila.*palec*

No on se dá potkan namalovat tak, že bude sympatický, jako v různých dětských knížkách. Co takhle dát sem anketu - vystavit zde logo a nechat ho posoudit.

marenka*

Třeba takový Rattatouille *ua*

ladinpraha*
11.03.11 18:02

*palec*

Název obchodu s potravinami

myse*
hodnocení

1x

"Šikovné tlapičky"

když to má být decoupage atd...

hodnocení

1x

Mě napadla básnička...VAŘILA MYŠIČKA KAŠIČKU, V PEDIGOVÉM KOŠÍČKU...to je ale blbost, že?

hodnocení

0x

.. zkuste anglické resp. cizojazyčné názvy, dnes se to docela používá (jen náhodně: rat shop, rat servis, rat-fastfood apod.). sám nevím.

marenka*
11.03.11 08:09

Smart rat :)

petr123*

Osobně mám na anglické názvy českých obchodů slušnou alergii :-P

lidus*
hodnocení

0x

Osobně když budu hledat výrobky s pedigu tak nebudu pátrat na stránkách s potkany jedině snad pokud jim s pedigu pletete klece což je nesmysl.

maxova
hodnocení

to neni o strankach potkany, jen chci ponechat logio, proto si myslim, ze k logu by mel odpovidat nazev...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]