Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lokalita na Slovensku

Od: egroups® odpovědí: 13 změna:

Poraďte nějakou lokalitu na Slovensku,kde by se dal strávit tento prodloužený víkend a kde by se dalo vyrazit pěšky do přírody,do skal apod.Ne Tatry nebo Fatra.Pokud mozno pobliz hranic s Moravou,abychom necestovali příliš dlouho.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Navrhoval bych po hranicích Valašsko - SK. Začít od Lidečka, přesněji Pulčín 49°139.152"N, 18°439.252"E, tedy Pulčínské skály, tam prolézt Hradisko, přejít pak na červenou a po hraniční čáře Papajské sedlo, Kohútka, místa kde přecházeli partyzáni na Valašsko ... jít třeba až nad V. Karlovice, popř. až Bumbálku. Držáci až na Pustevny, Radhošť a Rožnov. Pochopitelně per pedes. Vždy se dá sejít vlevo dolů na bus či vlak. Pokud bude pěkně, nádhera.

fanus*

když už budete na Pulčínách nezapomeňte se stavit v Nedašově :) je to kúsek a majú tam výbornú slivovicu *palec*

buss

no pěkný kúsek, kdybys řekl Fanušu - stavte sa na slivovicu, a pak možete sa škrábat na Vršatec, tož to jo

fanus*

šak sa stavte *pivo* :)

nemate tam nahodou zimni taboreni?

fanus*

co si mám pod tímto pojmem představit?

Ahoj, v mládí jsem dělala dálkovou turistiku a ještě dnes si ráda vyrazím do přírody, i když "sedmdesátku" tedy už ne. Této odpovědi tleskám, je nádherná, autor ví, o čem mluví a dokáže to krásně popsat. Nikdy jsem tam nebyla, ale po přečtení to úplně jasně vidím před očima, jen natáhnout pohorky, bágl a vyrazit. Díky, "busse" za radu! Jaguška.

lidus*
hodnocení

0x

Slovensko?, tak to navrhnu Senec a okolí. Pokud chcete na kole tak v ČR ideál je Třeboň a okolí, valticko a podobně.

hodnocení

Kola ještě bohužel nemáme.Měli jsme spíš tip Sulovske skaly,ale zatím se nám nedaří tam sehnat ještě ubytování.

lidus*

treking.cz/... Tak třeba zde, zadala jsem do vyhledávače na seznamu Sulovské skály ubytování a vyjelo toho spousta.

hodnocení

Jasně,akorát,že jsme si vzpoměli pozdě a už mají zatím všude plno,proto zkouším nějaký jiný nápad.

fanus*

jak poznamenal kolega výše zkuste Vršatec. ubytování je možné a laciné v Nedašově a okolí. rancu7kuli.cz/...

kazdy rok jezdime do janosikovych dier,je to tam super a neni to daleko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]