Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co asi udělá Němcová? Vydá či nevydá

Od: jirbar* odpovědí: 29 změna:

novinky.cz/...

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
jde to i slušně, tak příště...

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Tož Němcová sama o sobě vydat ani nemůže. Ale můj názor je, že nevydá.

jirbar*
hodnocení

O tom není řeč, že sama nevydá. Ale pořád hlásá, že jich je 101

pacourek*
hodnocení

0x

ona musí zahajit řízení o vydání,ale Topka+Ods Nečase vydají protože by v příštích volbách ani neškrtli

Ať ho nevydají a ať si v příštích volbách ani neškrtnou!.!.!.!

Byli by jsme opravdu národ hovad, pokud by Nečase vydali a díky tomu měli tihle zloduchvé ještě v někdy, v nějkaých volbách šanci *haha*

byli bychom

kartaginec:

můj velmi moudrý a šikovný děda když se něco nepovedlo říkával: "hloupý si myslí, že to tak má být a chytrý si toho nevšimne" *smich*

pt®

"bmbx", jenže "kartaginec", je výjimka, je to chytrý člověk, který prostě umí, smiřte se s tím. - pt

pt:

nejsem jsi jist, zdali jste to dědovo rčení pochopila v plné míře :D

pt®

"bmbx", někdy se setkám s debilním příspěvkem, či dotazem od člověka, kde bych to nečekala. Proto je pak moje reakce v jeho úrovni, aby pochopil. Chcete, abych na Vás reagovala stejně? - pt

jirbar*
hodnocení

Záslužnější by bylo pochopit sama sebe. Aspoň by jsme byli ušetřeni reakcí, teré jsou úplně k prdu.

pt®

Tak se Vaší rady držte a nevnucujte se mi pořád. - pt

jirbar*
hodnocení

No ono je potřeba tyhle mravokárce držet trochu na uzdě.

pt®

No, jo, Vy byste holt rád chtěl kočírovat, na to si najděte jiné koně a neupozorňujte stále na sebe, opravdu o to nestojím. - pt

jirbar*
hodnocení

Trochu se musím pousmát. Dávno jsem si všiml, žd potřebujdte mít poslední slovo a vlastně být na koni.

pt®

Čteme si s manželem některé Vaše příspěvky a máme druhého "Silvestra", vážně dokážete někdy i pobavit. - pt

hodnocení

0x

Paní Němcová určitě není zlá paní, ale na mě vždycky působila jako taková do počtu. Neměla svůj vlastní názor, nic nevěděla, nic neviděla, u ničeho nebyla a když mluvila, tak takovým způsobem, aby nic podstatného neřekla. Prostě, jak já říkám, ani neprděla, ani nesmrděla. A tak si myslím, že se zachová jako pokaždé a udělá to, co udělá většina. A její soukmenovci. Já bych sice hádala, že nevydá, ale ona je jako korouhvička a otáčí se tam, kam ostatní. Tudíž se necháme překvapit. No, jak se to vezme. Třeba nás to ani moc nepřekvapí. Jaga.

hodnocení

0x

Vydat ho musí, protože kdyby odmítli, potvrdili by tím defakto jeho vinu a to si asi nelajznou.

hodnocení

0x

pokud si je tolja jistý, že je nevinný, je v jeho zájmu, aby byl vydán a jeho nevinu potom potvrdil soud. jenže on moc dobře ví, že nevinný není,. takže ostatní zločinci z PS ho nevydají. když šlo o vydání ratha, němcová to zvládla ve dvě hodiny v noci. teď nějak nepospíchá...

hodnocení

0x

Podle mne nevydaji.

Mandatovy a imunitni vybor ma prevahu ODS, TOP 09 a VV dohromady nad CSSD, KSCM a jednim nezarazenym.

VV si moc dobre uvedomuji, ze uz se znova do Poslanecke snemovny nedostanou a pro TOP 09 a ODS je take jedina moznost, jak ziskat sanci na sestaveni vlady, pokud Rusnok neuspeje, tak, ze si udrzi tu svoji teoretickou vetsinu 101 hlasu.

Takze mandatni a imunitni vybor doporuci nevydat, okecaji to necim ve stylu, ze jedna duvodova zprava je nedostatecna a vsechna obvineni se vztahujou k cinum provedenym na pude snemovny a tedy, ze e na ne vztahuje imunita a Nemcova a vsichni ostatni se za to rozhodnuti schovaji, jako by bylo svate.

-

Pokud se ovsem kurz obraci a nekteri tak sebejisti si tou 101 vetsinou uz si tak sebejisti nejsou a cmuchaji, ze zmena nazoru na predcasne volby by se jim mohla vyplatit, pak je dost mozne, ze vydaji.

doplněno 08.07.13 23:24:

Takze bych rekl, ze to zavisi, jak moc jsi jsou jisti spolehlivosti toho jejich 101 hlasoveho spolku.

hodnocení

0x

Já si myslím, že je tolik korupce na vysokých místech a to, že vyhmátli sekretářku a teď i premiera, je jen divadlo za pár kaček pro media. Opravdoví napakovaní viníci mají z toho všeho plezír. Ale toho si media a tedy ani veřejnost nevšimne, protože je zaujatá dvěmi známými lidmi. Dva profláklé ksichty udělají obrovskou mlhu a zakryjí tu jedovatou zkorumpovanou, propojenou, hnijící, bezednou, bažinu.*cert**plac*

jirbar*
hodnocení

A nevydají. Již toho je plná televize. Nožičkami dupou, nehtíčky škrábou. Žádný nezávislý soud, ten je k prdu. Tam ať si pošlou Rátha a další.Tohle je jen politická šikana. Jó když dva dělají totéž, není to vždy totéž.

doplněno 09.07.13 10:06:

No dočká se. Ještě že si odhlasovali zrušení doživotní imunity. Jo to v Číně tam se s nima nebabraj. Doživotí, nebo rovnou kulku.

Jirbar, kapku jste mě sklamal. Stále mám pocit, že máte dost informací na to, abyste jim tyhle bulvární praktiky nezbaštil. Media se chovají jako prachsprostý bulvár. Ukazují na něco, co je na očích a co je nejmenším zlem v téhle republice, ale je na očích. Nechce se jim šťourat do toho, co je v pozadí, v pološeru, čím se všichni politici obklopují. Říká se jim poradci, lobisti, manažeři, kmotři, mafiáni. Každý z nich po kusech trhá tenhle stát a kusy si nosí do své banky. Kusy nechá pro kamarády, pro ty, kterým dluží službu, pro ty, kteří na něho něco vědí a pro ty, které budou potřebovat. Nějaká sekretářka, to je bílá lilie oproti těmhle dravcům.:D Neřešte drobečky, je to srandovní. Neříkejte, že je to politikaření. Ano, je to politický boj o tom, zbavit se někoho. Ale to se pořád jedná jen o 2, 3 lidi, kteří tento stát nemohou položit a ani ohrozit. *hej*Nekoukejte na to, co je očividné. Koukněte za to! A ještě dál, do té mlhy a tmy!

Co asi udělá Němcová? Vydá či nevydá
zabu

babkazov: *hej* a *hej* a *hej* .

pt®

Chlape, mně z té odpovědi naskočila husí kůže. Vám se snad líbí to použití kulky, to snad nemůže být ani pravda. - pt

jirbar*
hodnocení

Co já vím. I v té vychvalované demokratické Americe kde mají plnou hubu Lidských práv se s nimi nebabraj a píchaj jim injekce. Jenže jsou lidi kteří vidí a slyší jen to co chtěj vidět a slyšet a to ostatní nevidí a neslyší. A jen tak mimochodem, ještě, že nevtrhli do Sírie. Teď leze na povrch, že sarin použili povstalci.

pt®

Tak to jste sám sebe přesně vystihl: "Jenže jsou lidi kteří vidí a slyší jen to co chtěj vidět a slyšet a to ostatní nevidí a neslyší". Vždy tvrdím, že je škoda každého lidského života, pokud jde o popravu z politických důvodů. Vám musí člověk odpovědět po lopatě. - pt

lidus*
hodnocení

0x

Vydá-nevydá vždyť je to jedno, v tomto státě se zlodějům tleská jak jsou šikovní, velký humbuk v tv a stejně se nic nestane. Proto poctiví policisté dávno ze služby odešli.

Liduš, přesně tak! *palec*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]