Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní v m. slizu

Od: fiik* odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat vás co v něm perete jaké s praním vysledky dneska jsem si ho udělal. Ale slyšel jsem, že prý na barevné prádlo moc není, že po častém praní bledne a pračka se slizem zanáší tak se vás chci zeptat na vaše skušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zanáší a to fest..po čase nepřístupná část pračky jak prase vyydrží to i r dva bez vody stále vlhké a dobře v tom žije plísen a další bestie které pak na člověka čekají v hadrech..tot negativa..

lidus*
hodnocení

0x

Co vynalezly prací prášky tak nic podobného nepoužívám ale sestra má dítě alergika a pere mu pouze v mýdlovém slizu, normálně pere v automatce ale k tomuto účelu má mini Romo.

fiik*
hodnocení

Já jsem právě taky ekzematik a když sem si koupil jakejsi eko prášek a po první praní sem měl to oblečení sto chutí vyhodit kousalto jak svina. A když se prádlo pořádně nevimáchá tak ten prášek v něm cítím ale naše pračka má max 4 máchání na jedno praní takže hledám něco lepšího ale jestli říkate že se to zanáši tak nevim no. Skusim to naký čas a uvidím jak to pude dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]