Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
...mám takový dotaz..shrnu to krátce! Přišla na mě anonymní stížnost mému nadřízenému do e-mailové schránky..nezkutečné hnusárny, bludy a nechutné pomluvy!ale fakt mě to dostalo a sebralo..nadřízený je při mě..a vím, že musí odepsat do třiceti dnů..nejraději bych anonyma posala někam...ale to si vzhledem k mému postavení dovolit nemohu..nepracuji ve velkém městě a víte co lidi dovedou z pomluv vyvodit..a jelikoř mou hlavní náplní je práce s lidmi, nerada bych aby se to vůbec nějak rozmazávalo ačkoliv mam vztek!nejspíš mě chce někdo vyšoupnout z místa!nevíte jak se reaguje na anonymní stížnost?Mému nadřízenému ještě z vyšších postů poradili, ať se na to vybodne a spálí to..ale máme férového nadřízeného a kdyby přišla kontrola..tak aby to bylo na dva roky sepsáno..prosím poraďte, kdo s tím má zkušennost, nebo co si o tom myslíte..nadřízený mi říkal, ať jsem v klidu..ale moc nejsem...nejsem potvora a myslím, že jsem stále naivní, což se týče chování lidí a na to doplácím..ale teď tvrdě..asi cítí slabý článek v tomhle a chtějí mě vyšachovat...!
díky
Jak chce odpovídat na anonym? Pokud je nadřízený férový a má jenom mejlovou adresu, tak by měl odepsat, že je připomínky ochoten řešit, ale určitě ne přes e-mail, ale úředním dopisem na konkrétní adresu.
a vím, že musí odepsat do třiceti dnů..
Můžete sdělit, jak se odpovídá anonymovi ( a podle čeho, zákona)? Vyhodit odpověď z okna do větru, zveřejnit v tisku Anonyme ...?
Majl má snad nějakého odesílatele, takže bych to zkopírnul a jednal.
Kdysik byl, za komunistů nevím jak se to jmenovalo, jak na stížnost, dokonce je to snad furt účinné, nezrušené.
myslím, že jsem stále naivní, asi joo
Kuřátko, majl má autora, kdo tomu rozumí ho vystopuje...
šéf je soukromník? Tak se na to může v..píp..! St. orgán by se tím mohl zabývat, pokud by bylo podezření na trestný čin, ale nebude odpovídat, jinak ...
Anonym? Smazat jako SPAM. V životě jsem neslyšela, že by byla nějaká povinnost odpovídat na anonymní udání a ještě k tomu do 30 dnů. Neřešte to, ten neřád se třeba prozradí sám. Patronka
jste hodná..ale prý stížnost jako stížnost..je fakt..že se píše prý, jen že byla přijata..ale nic víc...a na druhou stranu, kde se ptal můj nadřízený, tak každý ragoval obdobně jako vy..vyhodit, neřešit, mazat...neheledě na to, že do schránky mají přístup asi tři lidé, tak to mohl kdokoliv smazat...
Patronko dala bych i bodík. Pro tazatelku doplním, že manžel jako šéf jedné organizace měl takových e mailů i 5 denně a nikdy žádný neřešil s tím koho se to mělo týkat a už vůbec na ně neodpovídal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.